Αποκαλυπτικός David Beckham για την H&M

Το ζεύγος Beckam μας έχει συνηθίσει πια. Η πρόκληση είναι στο αίμα τους. Αυτή τη φορά ο Ντέιβιντ τα πέταξε όλα για χάρη της H&M. Στη νέα διαφήμιση εμφανίζεται γυμνός για χάρη της πασίγνωστης εταιρίας. 

Μάλιστα οι δημιουργοί σκέφτηκαν να κάνουν το διαφημιστικό πιο διαδραστικό και να βάλουν το κοινό να επιλέξει αν θέλουν να παίξει χωρίς ρούχα ή με απλά εσώρουχα, τη βραδιά του Superbowl! Ο Ντέιβιντ λοιπόν συνεχίζει και φέτος να είναι το πρόσωπο της εταιρίας. Το ερχόμενο Φθινόπωρο θα κυκλοφορήσουν τα διαφημιζόμενα εσώρουχα μέχρι τότε όμως  ο 38χρονος πια σταρ δημοσίευσε κάποιες λήψεις από την φωτογράφιση αλλά και ένα βίντεο από τα παρασκήνια.

david-beckham-hm-pics-2_zps6d582f20

Ο ίδιος ο Ντέιβιντ είπε:  ”Ήταν απίστευτο να δουλεύω με έναν από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες, τον Nicolas Winding Refn,  για τη νέα καμπάνια των Η&Μ. Η έμπνευσή του για να αναδείξει τα ρούχα είναι μοναδική!” Δες το βίντεο εδώ.

Αρκετά απολαυστικό θέαμα για μια διαφήμιση εταιρίας ρούχων/εσωρούχων θα έλεγα. Είμαι σίγουρη πως η H&M έχει ανέβει στα μάτια πολλών γυναικών. Όχι ότι μέχρι τώρα δεν την είχαμε ψηλά αλλά λέμε τώρα…

david-beckham-hm-pics_zps81d10c98

(1538)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr