Ο καλύτερος τρόπος ντεμακιγιάζ: ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Το μακιγιάζ είναι -σχεδόν- απαραίτητο για την σύγχρονη γυναίκα.  Είναι πολύ λίγες οι γυναίκες που ξυπνούν το πρωί και δεν βάφονται! Επειδή όμως η πλειοψηφία βάφεται και επειδή πρέπει οπωσδήποτε να ξεβαφόμαστε  σωστά και με πολύ προσοχή η λύση σίγουρα δεν είναι τα προϊόντα του εμπορίου. (αναπόφευκτα θα χρησιμοποιηθούν βέβαια και αυτά)

Πάντα οι καλύτερες λύσεις βρίσκονται στην φύση. Έτσι λοιπόν το καλύτερο ντεμακιγιάζ ματιών αλλά και προσώπου γίνεται  με ελαιόλαδο. Όποια στιγμή της ημέρας και αν ξεβαφτείς η καλύτερη και οικονομικότερη λύση είναι το ελαιόλαδο. Αν δεν σου αρέσει η μυρωδιά του ελαιολάδου θα σου συνιστούσα να κάνεις υπομονή, αν σου είναι τόσο ανυπόφορο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και baby oil.

 

Εκτέλεση:

  • Χρειάζεσαι μόνο λίγο ελαιόλαδο ( ή baby oil αν επιθυμείς).

 

Χωρίς καμία άλλη πρόσμιξη άπλωσέ το στο δέρμα με ένα βαμβάκι όπως θα έκανες με κάθε κοινό προιόν ντεμακιγιάζ.

Προσοχή να φύγουν όλα τα υπολείμματα από το μακιγιάζ .

Αν κάνεις ντεμακιγιάζ τη νύχτα καλό θα είναι να χρησιμοποιήσεις στο τέλος και μια κρέμα νυχτας.

To μοναδικό μειονέκτημα του λαδιού ως ντεμακιγιάζ είναι ότι είναι αρκετά λιπαρό και αφήνει αυτή τη λιπαρή αίσθηση ακόμη και μετά την αφαίρεσή του.  Για ξηρά δέρματα θα είναι η καλύτερη επιλογή.

Εxtra Tip: Για όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα καλό είναι να το χρησιμοποιούν μόνο για το ντεμακιγιάζ ματιών!

 

Περισσότερα για τις κρέμες θα βρεις εδώ.

 

 

  (2923)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr