Προϊόντα Δερματολογικά ελεγμένα: Eίναι τελικά ελεγμένα;

Δερματολογικά ελεγμένο προιόν

Τα δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα (dermatologist tested)

Τα δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα έχουν δοκιμαστεί από δερματολόγους και έτσι κάνουν το προϊόν πιό φερέγγυο. Όπως φαίνεται όμως με βάση τη μελέτη του περιοδικού Witch. Το περιοδικό ρώτησε τους αναγνώστες τι θεωρούν πως είναι το “δερματολογικά ελεγμένο προϊόν” και έπειτα ρώτησε και τις εταιρίες καλλυντικών. Το αποτέλεσμα της έρευνας είναι σοκαριστικό μιας και οι αναγνώστες/αγοραστές θεωρούσαν πως όταν κάποιος μας διαβεβαιώνει πως ένα προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο θα έχει πιο ήπια δράση ως προς το δέρμα, θα είναι περισσότερο υποαλλεργικό ενώ το μεγαλύτερο μέρος των ερωτηθέντων δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση.
Επίσης κάπως παρόμοια αλλά λίγο πιο εμπεριστατωμένα απάντησαν οι εταιρίες. Ανέλυσαν μεν λίγο τον τρόπο που γίνονται αυτά τα δερματολογικά test αλλά κατά βάση η απάντησή τους ήταν ελλιπής.
Πραγματικά το συγκεκριμένο περιοδικό κατέληξε σε συμπεράσματα πολύ λυπηρά. Δυστυχώς γίνεται παραπλάνηση των αγοραστών ως προς το τι προσφέρουν τα καλλυντικά και δυστυχώς εμείς το δεχόμαστε.

Κάτι άλλο που θα πρέπει να γνωρίζεις για τα δερματολογικά ελεγμένα καλλυντικά είναι πως ναι μεν μπορεί να έχει δοκιμαστεί από δερματολόγους αλλά ποτέ δεν θα σου πουν τι ακριβώς είπαν για το συγκεκριμένο προιόν. Πράγμα φυσικά που όπως καταλαβαίνεις δεν έχει καμία μα καμία αξία. Τι να το κάνω αν ο δερματολόγος έχει πει πως προκαλεί οτιδήποτε αλλά εγώ ως καταναλωτής δεν το μάθω ποτέ.

Συμπέρασμα BEAUTYSTARS.GR: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

(1932)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

One comment

  1. [...] Τα λάδια και η λανολίνη δεν κάνουν καλό στο δέρμα αντιθέτως προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα και φράζουν τους πόρους κάτι που δεν το θέλουμε.  Πολλές εταιρίες αναφέρουν στα μπουκαλάκια των προϊόντων τους Oil Free. Πόσα από αυτά είναι όμως; Οι εταιρίες παραλείπουν να αναφέρουν πως είναι πιθανή η ύπαρξη ερεθισμού. Δυστυχώς οι εταιρίες καλλυντικών παραπλανούν τους αγοραστές σε πολλά επίπεδα. Δες ακριβώς γίνεται με τα προϊόντα τα οποία κατά τα άλλα είναι δερματολογικά ελεγμένα  εδώ. [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr