Συγκινητικές δερματοστιξίες από γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του στήθους

breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-12

Το κεφάλαιο τατουάζ είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Υπάρχουν ένθερμοι υποστηρικτές του αλλά και κάποιοι που δεν θέλουν ούτε να συζητούν για αυτό. Ένα θέμα που δημιουργεί τόσο διχασμό είναι δυνατόν να ενώσει; Μάλλον ναι. Κάποιες γυναίκες νίκησαν τον καρκίνο του στήθους και επέλεξαν τη δερματοστιξία για να ολοκληρώσουν αυτό τον κύκλο δεινών που πέρασαν αφήνοντας κάτι όμορφο στο δέρμα τους για να τους θυμίζει από που πέρασαν και τι θηρίο νίκησαν.


breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-6breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-1
breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-2 breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-4 breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-5 breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-7 breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-9 breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-11

(942)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr