Μπες σε Detox Mood πριν έρθει το καλοκαίρι

beach

Βλέπεις ότι ο Ιούνιος δεν μας έχει κάνει ακόμη το χατίρι να μπει κανονικά αλλά μας παιδεύει με βροχές και μουντές μέρες. Αυτό εμάς καθόλου δεν μας πτοεί, αντιθέτως μας βοηθάει καθώς μας επιτρέπει να επιτεύξουμε τους στόχους μας. Είτε θέλεις να χάσεις 1-2 κιλά είτε 6-7 η λύση είναι μια και λέγεται αποτοξίνωση. Η αποτοξίνωση θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις από το σώμα σου όλες τις τοξίνες και να μπορέσεις εύκολα και χωρίς στερήσεις να χάσεις τα παραπανίσια σου κιλά.

Για να κάνεις μια εύκολη και γρήγορη αποτοξίνωση:

  1. Πες όχι στον καφέ και ναι στο πράσινο ή μαύρο τσάι. Περιέχουν και αυτά καφεΐνη αλλά βοηθούν πάρα πολύ τον οργανισμό σε αντίθεση με τον καφέ. 
  2. Πίνε άφθονα νερά. Ξέρεις πως το νερό βοηθάει πάντα και στα πάντα για αυτό μην το παραλείπεις σε καμία περίπτωση.
  3. Επέλεξε πολύχρωμα λαχανικά για συνοδευτικό αντί για υδατάνθρακες και τηγανιτά. Λαχανικά όπως ντομάτες, πιπεριές, μαρούλια, λάχανο και όλα τα θρεπτικά λαχανικά που μπορούμε να βρούμε ανά εποχή πρέπει να γίνουν η πρώτη μας επιλογή αν θέλουμε να αποτοξινωθούμε.
  4. Πες ένα βροντερό ΟΧΙ στο αλκοόλ.
  5. Μην ξεχνάς να τρως απαραιτήτως ένα φρούτο την ημέρα. Κάνει και τον γιατρό πέρα!
  6. Βάλε την άσκηση στη ζωή σου. Αν μπορείς να κάνεις yoga ή pilates ακόμη καλύτερα.

(811)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr