Διδυμότειχο || Καλοκαίρι 2014

IMG_8468

Διδυμότειχο. Και για καφέ στην κεντρική πλατεία κάτσαμε και τα κουνουπάκια μας έφαγαν (μέρα μεσημέρι) και ωραία -κατά τα άλλα- περάσαμε.  Λες ότι το να δεις τον Έβρο θα είναι κάτι εύκολο αλλά όταν έχεις ήδη περάσει μια βόλτα από το Σουφλί και η επόμενη στάση σου είναι το Διδυμότειχο καταλαβαίνεις πως το να δεις τον όλο -τρόπος του λέγειν- Έβρο δεν είναι και τόσο εύκολο.

Εμείς δεν φτάνει που πήγαμε μια βόλτα από Διδυμότειχο σου βγάλαμε και φωτογραφικό υλικό που σίγουρα θα γουστάρεις να ξεψαχνίσεις. Απόλαυσε λοιπόν τις φωτογραφίες μας και πες μου με ένα comment αν σου άρεσε!

Μπορείς να δεις και άλλους προορισμούς μας από το συγκεκριμένο ταξίδι:

✔Road Trip από Θεσσαλονίκη για Αλεξανδρούπολη για σύντομο ταξίδι!: εδώ
✔Outfit post: εδώ
✔Thraki Palace HOTEL || Ξενοδοχείο στην Αλεξανδρούπολη εδώ
✔Αλεξανδρούπολη || Καλοκαίρι 2014: εδώ
✔Σουφλί || Καλοκαίρι 2014: εδώ
✔Μπορείς να δεις post του Ευτύχη για την εκδήλωση εδώ

DCIM100GOPRO

IMG_8449 IMG_8450 IMG_8452 IMG_8454 IMG_8455 IMG_8456 IMG_8458 IMG_8459 IMG_8460 IMG_8463 IMG_8464 IMG_8465 (1771)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

4 comments

 1. maria says:

  δεν έχω σταματήσει ποτέ και πουθενά στη θράκη,μονάχα οδικώς πέρασα πηγαίνοντας Κωνσταντινούπολη ,φαίνεται πάντως πάρα πολύ ωραία !

  • Τέλεια ήταν Μαράκι μου!
   Να πας κάποια στιγμή όταν ευκαιρήσεις. ελληνική ομορφιά!
   Αν και δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλά μέρη στην Ελλάδα που δεν είναι ωραία! :)

 2. Νάντια Ζ. says:

  Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες που τραβήξατε απο το Διδυμότειχο! Δε βγάλατε όμως καθόλου το καμάρι του τόπου μας Ευτυχιε!! Το Κάστρο του Διδυμοτείχου ή αλλιώς “Καλέ” όπως ονομαζόταν παλιότερα! Χαίρομαι που ταξιδέψατε ως τον εδώ, στον Έβρο έχει απίστευτα μέρη και μοναδική φυσική ομορφια. Λυπάμε που σας φαγανε τα τοπικά μας “τέρατα”, τα κουνουπάκια!!!! :) Σ’ ευχαριστούμε που μας τίμησες με το ταξίδι σου και που προβάλεις τον τόπο μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr