Φτιάξτο μόνη σου: DIY διώξε τα σπυράκια ΤΩΡΑ!

 

Θέλεις να απαλλαγείς από τα σπυράκια και το ξέρω. Η συνταγή παραείναι εύκολη για να μην μπορείς να την κάνεις. Στο σπίτι σίγουρα έχεις ενα σωληνάριο οδοντόκρεμας. Το παίρνεις, βάζεις λίγο στο χέρι σου και το απλώνεις επάνω στο σπυράκι λίγο πριν κοιμηθείς τη νύχτα.  Εύκολο ε;

Και σίγουρα είναι αποτελεσματικό! Κάντο και γράψε μου τις εντυπώσεις σου! Εγώ το έχω ήδη δοκιμάσει και δούλεψε! Δεν θα σου πρότεινα άλλωστε κάτι που δεν είναι σίγουρα δοκιμασμένο!

Καλή επιτυχία!

stock-footage-loopable-animation-of-hearts-on-a-white-background-good-for-valentine-s-day-p copy (2223)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr