Λύση στο πρόβλημα: “Τι να του πάρεις για τον Άγιο Βαλεντίνο;”

H μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι για πολλούς σπαζοκεφαλιά. Για άλλους απλά χάσιμο χρόνου. Το Beautystars.gr έκατσε έψαξε και βρήκε τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον αγαπημένο σου και να τα εκτιμήσει δεόντως.

✔ Εσώρουχα.
Ναι εσώρουχα. Ας πούμε εσώρουχα από τη νέα συλλογή της H&M με τον Beckham που από ότι έχω τσεκάρει είναι υπέροχα και όχι υπερβολικά ακριβά. Συνδύασε την αγορά του δικού του εσωρούχου με ένα άκρως hot δικό σου και τότε το δώρο σου (που θα είναι και δικό σου θα τον απογειώσει , believe me!)

✔ Desk Organizer ή κάτι για το γραφείο του
Οι άντρες έχουν κόλλημα με την δουλειά τους. Αν ο δικός σου κάνει δουλειά γραφείου, θα εκτιμήσει δεόντως το γεγονός ότι σέβεσαι και τον βοηθάς με την δουλειά του. Ένα καλό στυλό ένα calendar. Αν δεν εργάζεται σε γραφείο σκέψου κάτι αντίστοιχο.

✔ Μπλούζα/πουκάμισο
Έχει λιώσει εκείνη την χάλια μπλούζα που εσύ απεχθάνεσαι και δεν την αλλάζει με τίποτα; Ήρθε η ώρα να δράσεις! Πάρτου μια μπλούζα/πουκάμισο ή ότι εσύ θέλεις με το δικό σου γούστο, σκεπτόμενη όμως πάντα το δικό του στυλ. Μπες δυναμικά στο παιχνίδι και δείξτου τι πάει να πει fashion my girl!

✔Ρολόι
Αυτή η επιλογή είναι για σχετικά μεγάλες σχέσεις. Το ρολόι ξέρεις πάει λίγο το πράγμα στο πιο σοβαρό για αυτό καλό θα ήταν αν δεν είστε ένα δύο χρόνια μαζί να μην το τολμήσεις.

✔Μια gift Card
Μια Gift Card από το αγαπημένο του μαγαζί ή από το αγαπημένο σου μαγαζί! Και η ζωή σου και η ζωή του θα γίνει πιο εύκολη , αυτή είναι μια ιδέα που θα βοηθήσει πολύ τις εργαζόμενες κοπέλες που δεν προλαβαίνουν να διαλέξουν ένα δώρο ισάξιο της αγάπης τους.

✔Μια φωτογραφία σας μαζί
Τύπωσε μια φωτογραφία σας μαζί σε μια υπέροχη κορνίζα είναι ότι πιο γλυκό μπορείς να του κάνεις και παράλληλα είναι κάτι που θα έχετε συνεχώς στο σπίτι του για να βλέπετε! Τέλεια ιδέα!

✔Κασκόλ, γάντια, σκούφος
Μπορείς να του πάρεις ένα σετ με γάντια, κασκόλ και σκούφο. Ένα τέτοιο σετάκι θα τον βοηθήσει να έχει περισσότερο στυλ (μιας και οι άντρες δεν τα πάνε και καλά με το στυλ και τη μόδα) αλλά και θα τον βγάλει από την δύσκολη θέση να τα συνδυάσει μόνος του.

✔Δημιούργησε ένα κουτί αναμνήσεων
Γενικά ο Άγιος Βαλεντίνος προσφέρεται για πολλές τέτοιες εκπλήξεις που θα περιέχουν την προσωπική σου ενασχόληση με το δώρο. Μπορείς να αγοράσεις ένα όμορφο κουτί και μέσα να βάλεις φωτογραφίες σας, αποκόμματα από ταξίδια σας, αναμνήσεις , πράγματα μαγικά που θα σας θυμίζουν την υπέροχη σχέση σας.

Είμαι σίγουρη πως θα περάσετε όλοι έναν φανταστικό Άγιο Βαλεντίνο. Είστε δεν είστε δεσμευμένοι, είστε ούτως ή άλλως ερωτευμένοι. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το παρακάτω… εδώ! 

Μην ξεχνάτε να αγαπάτε. :)

(1431)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr