Οι δρόμοι της Μπανγκόκ: Τα 3 υπερtips που θα σε σώσουν

thailand bangkok (2)

Όσο εντυπωσιακός προορισμός και αν είναι η Μπανγκόκ έχει ένα τεράστιο αρνητικό. Οι δρόμοι της είναι πολυσύχναστοι, με πολύ κακούς οδηγούς, μπόλικο καυσαέριο και πολύ φασαρία και βρωμιά. Πιστεύω πως αν βελτίωναν κάποια πράγματα όσον αφορά τα προαναφερθέντα προβλήματα η πόλη θα ήταν ένας εξαιρετικός τόπος να επισκεφθείς. Όπως και να έχει όμως, επειδή σίγουρα πολλοί από εμάς θέλουν να την επισκεφθούν καλό θα είναι να ακολουθήσουν τους 3 συμβουλές που ανακάλυψα καθώς ταξίδευα στην πόλη και έκαναν πολύ πιο εύκολη τη ζωή μου εκεί.

thailand bangkok

1. Φόρα ένα λευκό φουλάρι, μαντήλι, ζακέτα. Όσο παράξενο και αν σου φαίνεται ή νομίζεις πως θα σε ζεσταίνει θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Θα σε δροσίσει και θα προστατέψει το δέρμα σου από τον ήλιο και αυτή την υγρασία που διαθέτουν όλα τα τροπικά μέρη.

2. Χρησιμοποίησε τα ΜΜΜ και όχι δικό σου αμάξι. Η πόλη της Μπανγκόκ δεν έχει καλούς οδηγούς και έχει πολύ κίνηση. Σε καμία περίπτωση δεν θα σου αρέσει να κολλήσεις στον δρόμο και να χάσεις την μέρα σου οδηγώντας για αυτό μετακινήσου με το μετρό, τα λεωφορεία (αν και αυτά είναι κυρίως για τους ντόπιους) αλλά και τα τουκ τουκ!

3. Φόρα μάσκα στο στόμα σου. Σου προτείνω να έχεις αγοράσει από την Ελλάδα και δη από φαρμακείο. Εγώ αγόρασα μια από το Μπανγκόκ και έβγαλα σπυράκι στο στόμα. Καλό θα ήταν να προσέχεις γενικώς τι τρως και τι πίνεις γιατί η Ταϊλάνδη δεν φημίζεται για την καθαριότητά της.

china town thailand bangkok (13)

(1089)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr