Τα Ιεροσόλυμα και ο Ναός της Αναστάσεως από ψηλά σε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα

jerusalem israel naos anastaseos copy

Ο Ευτύχης Μπλέτσας μας έχει συνηθίσει σε απίστευτες πτήσεις με το drone του. Αυτή όμως είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες πτήσεις από όλες καθώς μας αποκαλύπτει τον πανέμορφο Ναό της Αναστάσεως αλλά και τα Ιεροσόλυμα από ψηλά. Σε αυτό το ταξίδι μας είδαμε και μάθαμε τόσα πολλά που ίσως να μην μπορώ να σου τα εξηγήσω με λόγια. Η μαγεία του βίντεο όμως θα σε καλύψει.

(1375)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr