Αφήστε τις selfie και πιάστε τις dronie όπως κάνουμε και εμείς στην εκπομπή Happy Traveller

dronie happytraveller

Οι selfie ξεπεράστηκαν! Σου έχω νεότερη τεχνολογία και πολύ πιο προχωρημένη παρακαλώ! Έχεις drone; Βγάλε μια dronie. Είναι η νέα μόδα που θα “σβήσει” τις selfie από τον χάρτη.

Dronie ουσιαστικά είναι μια selfie φωτογραφία ή βίντεο από Drone. Δηλαδή βγάζεις τον εαυτό σου, την παρέα σου και φυσικά το περιβάλλον γύρω σου με το Drone. Ιδανικά είναι ένα βίντεο που ξεκινάει από κοντά για να φαίνονται οι απεικονιζόμενοι και φεύγει προς τα πίσω και πάνω για να αποκαλύψει τον χώρο.

Η όλη ιδέα με τις dronie φωτογραφίες και τα βίντεο είναι εκπληκτική καθώς μπορείς να δεις πολλά περισσότερα από ότι βλέπεις σε μια selfie, κάτι που είναι πραγματικά αξιολάτρευτο. Είμαστε από τις πρώτες εκπομπές στην Ελληνική τηλεόραση που δοκιμάσαμε κάτι τέτοιο -αν όχι η πρώτη-. Όταν το ξανασκέφτομαι όμως… θα τολμούσα να πω πως είμαστε η πρώτη εκπομπή, καθώς δεν έχω δει άλλη εκπομπή με dronie φωτογραφία ή βίντεο στην οποία ο χειριστής του drone (Ευτύχης Μπλέτσας) να βρίσκεται εντός της φωτογραφίας/πλάνου.

Υ.Γ. Στην dronie μας εννοείται πως βρίσκεται και ο Πλούτος μας! Θα τον δεις εκεί στην αγκαλιά μου, να σε χαιρετάει και αυτός! Βλέπεις ότι αυτό το σκυλί δεν χάνει ταξίδι για ταξίδι ε;

(865)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr