Το Dürnstein στην κοιλάδα Βαχάου είναι ίσως ότι πιο όμορφο υπάρχει | Βιέννη, Αυστρία

Durnstein koilada wachaw austria

Η Κοιλάδα Wachau βρίσκεται σε απόσταση περίπου μιας ώρας από την Βιέννη. Κάπου εκεί στην κοιλάδα βρίσκεται μια πόλη που θα ερωτευτείς. Η πόλη Ντουρνστάιν είναι μια από τις πιο όμορφες της κοιλάδας -αν όχι η πιο όμορφη. Εκεί θα ανακαλύψεις γραφικά στενάκια, μπόλικο κρασί και φανταστικά  παλιά κτίρια σε άψογη κατάσταση.

vienna (27)

Στην πόλη Dürnstein μου άρεσε πολύ αυτή η έντονη παρουσία των εποχικών κτιρίων αλλά και η έντονη φυσική παρουσία. Η μικρή αλλά πανέμορφη αυτή πόλη, ιδρύθηκε το 1019 μ.Χ.

vienna (28)

H παρουσία του ποταμού την κάνει ακόμη πιο όμορφη στα μάτια μου καθώς είμαι πάντα της άποψης πως όποια πόλη είναι “τυχερή” και διαθέτει θάλασσα, ποταμό ή καταρράκτες έχει αυτό το “κάτι παραπάνω” που λείπει από τις υπόλοιπες.

vienna (29)

Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερη και διακριτική ομορφιά που δεν νομίζω ότι έχω δει σε πολλές πόλεις. Παρόλο που την επισκεφθήκαμε εποχή που δεν είχε κόσμο, ήταν πανέμορφα. Ο κόσμος βλέπεις εξορμά σε αυτές τις περιοχές κυρίως το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση -και αν δεν σου αρέσει ο πολύς κόσμος- μπορείς να κάνεις μια βόλτα και τον χειμώνα. Αν επιλέξεις να πας βέβαια τον χειμώνα να είσαι σίγουρος-η πως τα περισσότερα μαγαζιά και εστιατόρια είναι κλειστά και οι δρόμοι έρημοι.

vienna (23)

Εγώ λάτρεψα αυτή την πόλη και είμαι σίγουρη πως θα το κάνεις και εσύ αν περάσεις μια βόλτα. Αρκεί. Αν έχεις πάει προς την κοιλάδα του Βαχάου γράψε μας τις εντυπώσεις σου.

Durnstein koilada wachaw austria

(990)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr