Νικητής του διαγωνισμού Dust + Cream

dust + cream cookies give away

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές σας στον διαγωνισμό μας. Ευχαριστούμε που πάντα ανταποκρίνεστε με τόση αγάπη στους άκρως δελεαστικούς διαγωνισμούς μας. Εσείς αγαπάτε το beautystars.gr και αυτό σας εξασφαλίζει τα καλύτερα δώρα.

 

Η  νικητρια του διαγωνισμού σε συνεργασία με την Dust + Cream είναι:

Mar Brmb

Συγχαρητήρια  στο κορίτσι και πάντα νίκες, επιτυχίες και ομορφιές! Για όλους εσάς τους υπόλοιπους υπάρχει ακόμη ένας διαγωνισμός με δώρο μια τέλεια τσάντα DOCA. Διεκδίκησέ την εδώ. Σύντομα και νέοι διαγωνισμοί.

 

Τον αρχικό διαγωνισμό μπορείς να βρεις εδώ.  (1571)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. Mar Brmb says:

    το καλυτερο δωρο πραγματικα <3 <3 <3 σε ευχαριστω πολυυυυ <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr