Η μόδα online λέγεται e-xclusive!

1452421_550594675015753_1585341404_n

Σέρφαρα αμέριμνη στο ίντερνετ καθώς έψαχνα για νέες τάσεις της μόδας και νέα ιδιαίτερα κομμάτια και βρήκα έναν online θησαυρό που μου άρεσε ιδιαίτερα για πολλούς λόγους.  Στο e-xclusive.com βρήκα ότι έψαχνα και δεν είχα βρει, νέες τάσεις, ιδιαίτερα σχέδια και υφάσματα που συνάδουν με τα fashion trend της εποχής.

Το e-xclusive μπήκε αμέσως στην λίστα με τα αγαπημένα μου online καταστήματα για πολλούς λόγους. Αφού το έψαξα λίγο είδα ότι το έχουν επιλέξει διάσημες fashionistas αλλά και η 20χρονη τραγουδίστρια Bella Blue. 

1452291_547920818616472_1441162094_n

Καθώς λοιπόν ψαχούλευα το site είδα την One Off συλλογή η οποία μου άρεσε πάρα πολύΤι είναι αυτό θα αναρωτηθείς. Μα είναι απλό, στο συγκεκριμένο section του site υπάρχουν κομμάτια μοναδικά, που αν τα αγοράσεις θα τα φοράς μόνο εσύ. Πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό άλλωστε για μια γυναίκα; Μπορείς δηλαδή να βρεις την μοναδικότητα που ψάχνεις η οποία είναι ένα κλικ μακριά σου. Βέβαια υπάρχει και η Limited Edition συλλογή η οποία έχει δύο ή τρία κομμάτια από κάθε σχέδιο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως επιλέγοντας από την One Off συλλογή ή από την Limited Edition συλλογή θα είσαι τόσο μοναδική όσο καμία. Καλά ήδη είσαι… αλλά για αυτό το λίγο παραπάνω λέω. Τονίζω πως όλα τα προϊόντα είναι αποκλειστικά κατασκευασμένα στην Ελλάδα, κάτι που με κάνει να εκτιμώ ακόμη περισσότερο αυτόν τον online προορισμό για την επιλογή των ρούχων μου.

1426196_573459626062591_835742485_n

Επίσης η εταιρία διαθέτει και αξεσουάρ τα οποία αν ξέρεις λίγο από μόδα θα δεις πως εντάσσονται απόλυτα στις τάσεις της και τα φετινά σου “θέλω”. Το e-xclusive διαθέτει και ακόμη και blog για ακόμη πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση των επισκεπτών του.

Εννοείται πως κάνει αποστολές και στο εξωτερικό. Μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ που μια ελληνική εταιρία πρωτοπορεί σε θέματα μόδας κάτι το οποίο τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να γίνεται πολύ λιγότερο. Προτίμησα το online κατάστημα e-xclusive για όλους τους παραπάνω λόγους… μην μου πεις ότι εσύ ακόμη δεν έχεις πειστεί.

(1043)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr