Η σχέση σου με την Edward Jeans θα είναι πάντα One Way Ticket | AW16-17

SLDR_EDW_AW1617_02

Η νέα collection της Edward Jeans είναι εδώ για να μας θυμίσει πόσο γουστάρουμε να ντυνόμαστε ωραία αλλά και άνετα. One Way Ticket  το όνομά της καμπάνιας, όπως και η σχέση μαζί της. Με μια εντελώς ταξιδιάρικη διάθεση αυτή τη χρονιά θα ταξιδέψουμε με καρό πουκάμισα, επιμελώς σκισμένα τζιν και στενές γραμμές.

Η One Way Ticket είναι αντικειμενικά μια από τις καλύτερες καμπάνιες της εταιρείας με ιδιαίτερα μπλουζάκια, ζεστά πλεκτά και υπερλατρεμένα πουκάμισα. Όσον αφορά τα τζιν φυσικά -που είναι και η ειδικότητά τους- δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις. Όταν μπεις στο Edward.gr βλέπεις τις διαφορετικές γραμμές τζιν αλλά και τα πολλά στυλ και σίγουρα δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις.

Πριν διαλέξεις όμως, δες το καινούριο βίντεο που έφτιαξαν για να γίνει πιο εύκολη η επιλογή.

SLDR_EDW_AW1617_01 SLDR_EDW_AW1617_03 SLDR_EDW_AW1617_05 (2013)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr