Νικητής-ια διαγωνισμού EDWARD Jeans για την δωροεπιταγή των 100 ευρώ

Winner-sign

 

Έπειτα από ένα μήνα,πολλές συμμετοχές,τις αγωνίες των συμμετεχόντων,πολλά comment,like,και προπαντώς πολύ αγάπη για αυτό που κάνουμε επιτέλους το BEAUTYSTARS.GR είναι σε θέση να ανακοινώσει τον τυχερό νικητή του διαγωνισμού (δες τον διαγωνισμό εδώ).

 

 

Τονίζουμε πως ο νικητής-ια πρέπει να βγάλει φωτογραφίες με τα ρούχα και να μας την στείλει για να την αναρτήσουμε στα page μας και το Beautystars.gr όσο και η Edward Jeans όπως αναγράφεται και στους όρους του διαγωνισμού.

 

Ας πάμε όμως για τα αποτελέσματα:

Η SUPER τυχερή νικήτρια είναι η….

 

 

Olga Lalopoulou

η οποία κέρδισε μια δωροεπιταγή 100 ευρώ την οποία θα εξαργυρώσει σε ρούχα από την EDWARD JEANS και θα αγοράσει ότι ρούχα θέλει, αντρικά ή  γυναικεία, μπλούζες ή παντελόνια, ζακέτες ή βερμούδες!

Καλοφόρετα Όλγα!!!

Στη νικήτρια θα αποσταλεί μήνυμα το οποίο θα πρέπει να απαντήσει εντός 3 ημερών. Αν δεν λάβουμε απάντηση με τα στοιχεία της η κλήρωση θα ξαναγίνει.

Ευχαριστούμε τόσο πολύ όλους εσάς που λάβατε μέρος αλλά και την EDWARD JEANS η οποία με τη γενναιόδωρη προσφορά της μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε έναν  επιτυχημένο διαγωνισμό.

 

Όσοι και όσες δεν κερδίσατε μην απογοητεύεστε…

ΌΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

τρέχει ήδη νέος διαγωνισμός εδώ και σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι!

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για την στήριξή τους και την EDWARD JEANS για την προσφορά της δωροεπιταγής! (2033)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr