Δεν θέλω να είσαι η αδυναμία μου, θέλω να είσαι η δύναμή μου

eisai i adynamia mou

“Είσαι η αδυναμία μου”, θα πούμε με απόλυτη ειλικρίνεια σε ανθρώπους τους οποίους έχουμε αφεθεί ολοκληρωτικά. Σε εκείνους που μας κέρδισαν από την πρώτη επαφή και μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένουν ξεχωριστοί στην καρδιά μας. Αυτοί οι άνθρωποι επάξια ή όχι έχουν κερδίσει τον θρόνο της αδυναμίας μας. Εκεί κάθονται όλοι όσοι μπορούν να μας κάνουν ότι θέλουν, απλά και μόνο επειδή απλά είναι αυτοί που είναι. Εκεί κάθονται όσοι έχουν βρει τα κουμπιά μας και μας ελέγχουν πλήρως -ως επί το πλείστον-.

Όμως τελικά ισχύει κάτι άλλο… όσες αδυναμίες είχαμε ήταν λάθος. Άλλωστε όλες αυτές οι “αδυναμίες” θα έπρεπε να ήταν η δύναμή μας. Οι σχέσεις που έχουμε στην ζωή μας πρέπει να είναι η δύναμή μας.  Για αυτό “πέταξε” από την ζωή σου όποιον άνθρωπο σου δημιουργεί ή είναι αδυναμία και κράτα όσο πιο κοντά μπορείς εκείνους που σου δίνουν δύναμη.

Βροντοφώναξε στην αγάπη σου : “Δεν θέλω να είσαι η αδυναμία μου, θέλω να είσαι η δύναμή μου”. Και αυτή θα μεταμορφωθεί αμέσως σε δύναμη. Αν δεν πετύχει ξανακάντο και πασπάλισε από πάνω λίγη αστερόσκονη. Η αστερόσκονη όλα τα καθιστά δυνατά.

(2024)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr