Γνωρίζοντας ελέφαντες στην Μπανγκόκ | Ταϊλάνδη

elephant' s park thailand bangkok

Το να χαιδεύεις, να γνωρίζεις και να αγγίζεις έναν ελέφαντα είναι μια πανέμορφη εμπειρία. Ο ελέφαντας είναι από τα πιο γλυκά και μεγάλα ζώα του πλανήτη και δυστυχώς από τα πολύ κακοποιημένα (βλέπε τσίρκα κτλ). Εμείς επισκεφθήκαμε ένα πάρκο ελεφάντων κοντά στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης και γνωρίσαμε λίγο καλύτερα τους ελέφαντες που τόσο συμπαθούμε.

elephant' s park thailand bangkok (2)

Η κακοποίηση των ζώων αυτών γίνεται σε μεγάλα τσίρκα με φαντασμαγορικές παραστάσεις. Όταν ο ελέφαντας πρέπει να μάθει όλα όσα πρέπει να κάνει επί σκηνής αυτό είναι αρκετά βάναυσο για το ζώο και είναι κάτι που καταδικάζουμε. Για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν επισκεφθήκαμε τα αντίστοιχα τουριστικά μέρη. Επιλέξαμε να δούμε ένα πάρκο στο οποίο οι ελέφαντες ζουν σχεδόν ελεύθεροι και κάνουν βόλτες σε καταπράσινες “ζούγκλες”. Πιστεύω πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να έρθουμε κοντά με την άγρια φύση, χωρίς όμως να την ενοχλούμε (πάνω από όλα).

Στο πάρκο που επισκεφθήκαμε εμείς είχε επίσης και ένα πάρκο με χαριτωμένες μαϊμούδες που όμως δεν προλάβαμε να δούμε. Ίσως κάποια άλλη φορά. :)

elephant' s park thailand bangkok (3)

Μάλιστα ανεβήκαμε και σε έναν ελέφαντα για μια μικρή βόλτα και την απολαύσαμε δεόντως. Νομίζω πως οι ελέφαντες είναι από τα πιο καλοκάγαθα ζώα της γης και αυτό με κάνει να τους συμπαθώ λίγο παραπάνω. Εσύ έχεις δει από κοντά ελέφαντα; Έχεις πάει στην Μπανγκόκ; Μοιράσου μαζί μας τις εμπειρίες σου.

elephant' s park thailand bangkok (4) (1116)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr