Η περιποίηση προσώπου με βιολογικά προϊόντα | Eleon

eleon beautystarsgr

Η Eleon κλείνει την δύναμη της φύσης στις συσκευασίες της και καταφέρνει να χαρίζει την ενυδάτωση που κάθε γυναίκα επιθυμεί. Η σειρά ομορφιάς και λάμψης από την Eleon περιέχει τα πάντα και παρέχει στην κάθε μια από εμάς ολοκληρωμένη προστασία και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Σε αυτή τη σειρά θα βρεις  κρέμα ημέρα αλλά και νυκτός, serum, κρέμα ματιών και τόσα άλλα.

Εμείς εδώ στο BeautyStars.gr δοκιμάσαμε τα προϊόντα Eleon και μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Απλές και εύχρηστες συσκευασίες, όμορφο άρωμα και εκπληκτικό αποτέλεσμα στο δέρμα. Το μεγάλο “συν” βέβαια είναι πως τα προϊόντα της σειράς Eleon δεν περιέχουν parabens και είναι δερματολογικά ελεγμένα.

eleon beautystarsgr1

Η νέα σειρά περιποίησης προσώπου éleon, διατίθεται στα Super Μarket και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και περιλαμβάνει 9 προϊόντα:

  • Aντιρυτιδική και Συσφιγκτική Κρέμα Ημέρας SPF20 για μικτή/λιπαρή επιδερμίδα
  • Αντιρυτιδική και Συσφιγκτική Κρέμα Ημέρας SPF20 για κανονική/ξηρή επιδερμίδα
  • Αντιρυτιδική και Συσφιφκτική Κρέμα Νυκτός για κανονική/ξηρή επιδερμίδα
  • Αντιρυτιδική και Συσφιφκτική Κρέμα Νυκτός για μικτή/λιπαρή επιδερμίδα
  • Αντιρυτιδικό και Συσφιγκτικό Ορό για όλους τους τύπους επιδερμίδας
  • Αντιρυτιδική και Συσφυγκτική Κρέμα Ματιών
  • Κρέμα Ματιών για τους Μαύρους Κύκλους και τα Κουρασμένα Μάτια
  • Μάσκα Καθαρισμού και Ενυδάτωσης για όλους τους τύπους επιδερμίδας
  • Μάσκα Λάμψης και Αναζωογόνησης για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

eleon beautystarsgr2

Σύντομα θα δημοσιευθούν και τα αναλυτικά review των προϊόντων για να κρίνεις και να εκτιμήσεις αν ταιριάζουν με τις δικές σου ανάγκες. Αν έχεις ήδη δοκιμάσει κάποιο προϊόν Eleon θα χαρώ να μου πεις την γνώμη σου για αυτό με ένα σχόλιο!

eleon beautystarsgr1

  (5082)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

One comment

  1. Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές και θέλω να τα δοκιμάσω !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr