Εστιατόριο Ελιά στην Γιάλοβα

IMG_9525

Το εστιατόριο Ελιά στην Γιάλοβα είναι ένα πραγματικό κόσμημα στο μέρος. Έχει καλό φαγητό, προσεγμένο σέρβις και πολύ καλή αισθητική στο μαγαζί.  Εκεί ακριβώς βλέπεις το σημείο που έγινε η ναυμαχία του Ναβαρίνου και μάλιστα βρίσκεσαι ακριβώς μπροστά σε αυτό το ιστορικό σημείο της ναυμαχίας.

IMG_9500

Βρες το εστιατόριο ΕΛΙΑ στο facebook εδώ.

IMG_9504

Αν περάσεις από την Γιάλοβα σου προτείνω να περάσεις από εκεί και να ενημερώσεις το κατάστημα πως είδες τον μαγαζί στην εκπομπή Happy Traveller και στο beautystars.gr. Βέβαια το ζητούμενο να πας και να περάσεις καλά οπότε αν δεν θες μην πεις και τίποτα απλώς γράψε μου ένα comment αν έχεις πάει στην Γιάλοβα και αν σου άρεσε το μέρος.

IMG_9507IMG_9515IMG_9534IMG_9561IMG_9571IMG_9586IMG_9596IMG_9614IMG_9616 (1694)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr