Ελληνικά καλλυντικά προϊόντα

Untitled-1 copy

Σε αυτό το άρθρο θα πούμε για ελληνικά καλλυντικά προϊόντα έτσι ώστε να βοηθήσουμε ελληνικές εταιρίες  αλλά και να τις γνωστοποιήσουμε σε όσους δεν τις ξέρουν. Από τα απλούστερα σαμπουάν, αντηλιακά, σαπούνια, αφρούς ξυρίσματος, σαμπουάν, μέχρι εξειδικευμένα όπως  κρέμες προσώπου, προϊόντα στοματικής υγιεινής,  εξειδικευμένα προϊόντα για τα μαλλιά,  κρέμες σώματος, είδη μακιγιάζ, και πολλά άλλα. Πάμε να ξεκινήσουμε μαθαίνοντας παράλληλα λίγα πράγματα για κάθε εταιρία. 

Σε περίπτωση που έχετε κάποια καινούρια εταιρία να προσθέσετε ενημερώστε μας με ένα μήνυμα ή αφήστε μας comment από κάτω.

 

1.Amalthia

Με σύμμαχο τη φύση, και τις φυσικές πρώτες ύλες της, δημιουργήσαμε καλλυντικά προϊόντα απαράμιλλης αισθητικής και ποιότητας. Ο αρμονικός συνδυασμός του ελαιολάδου με πλήθος φυτικών εκχυλισμάτων εγγυώνται τη φυσική περιποίηση του σώματος, του προσώπου και των μαλλιών σας. Τα αγνά θρεπτικά συστατικά τους αποτελούν “τροφή” για το δέρμα, καθιστώντας τα, ιδανικά για άτομα με ιδιαιτέρα ευαίσθητες επιδερμίδες ή αλλεργίες. Η οικογένεια ΑΜΑLTHIA εμπλουτίζεται με προϊόντα υψηλής εξέλιξης και μακρόχρονης έρευνας.
Δοκιμάστε, σήμερα, τα καλλυντικά ΑΜΑLTHIA αρχίστε μια νέα σχέση για όλη σας τη ζωή, γιατί τα ΑΜΑLTHIA είναι παντοτινά!

Amalthia

2. Dust + cream

“Dust + cream”

είναι μια νέα δυναμική αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών,μακιγιάζ και ειδών προσωπικής περιποίησης,η οποία αναπτύσσεται στην ελληνική αγορά με ιδιαίτερα μεγάλες προοπτικές,συνδυάζοντας ποιότητα με εξαιρετικά φιλικές τιμές.

Η φιλοσοφία των καταστημάτων dust + cream είναι προσανατολισμένη στη σύγχρονη γυναίκα ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες της σε μακιγιάζ,προϊόντα προσωπικής περιποίησης και κάθε άλλο είδος καλλωπισμού. Απευθύνονται σε ηλικίες από 15 ως 75 χρονών προτείνοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα γιατις καθημερινές ανάγκες, ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της μόδας και της εποχής.

11

3. Αρκάδι

Από το 1946 η οικογένεια Μαλικούτη παράγει με τον αυθεντικό τρόπο σαπωνοποίησης τα φυσικά σαπούνια ελαιολάδου «Αρκάδι».

 Αρκάδι

4. Agno soaps

Agno soaps

 

5.  Biokal

biocal dalon

6. Apivita

Η APIVITA δημιουργεί φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα από το 1979 με σκοπό να προάγει την υγεία και την ομορφιά.

Ο Νίκος και η Νίκη Κουτσιανά, φαρμακοποιοί και οι δυο, συναντήθηκαν πρώτη φορά σε ένα συνοικιακό φαρμακείο στην Αθήνα το 1972, και ανακάλυψαν το κοινό τους πάθος για τη φύση. Παντρεύτηκαν σε αυτό το φαρμακείο και μαζί δημιούργησαν τα πρώτα τους φυσικά καλλυντικά χρησιμοποιώντας μελισσοκομικά προϊόντα και Ελληνικά βότανα.

Το 1979 γεννήθηκε η APIVITA, και ήταν η πρώτη εταιρεία φυσικών καλλυντικών στην Ελλάδα. Οι πηγές έμπνευσής της είναι: η κοινωνία και τα προϊόντα της μέλισσας, η πλούσια Ελληνική χλωρίδα και η ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη. Το όνομα «APIVITA» σημαίνει τη ζωή της μέλισσας και προέρχεται από τις λατινικές λέξεις APIS (μέλισσα) και VITA (ζωή). Το όνομά της αντικατοπτρίζει την ταυτότητα και τη φιλοσοφία της APIVITA για μια οργανωμένη, παραγωγική και αειφόρο ανάπτυξη στημένη με πρότυπο την κοινωνία της μέλισσας. Το λογότυπό μας είναι εμπνευσμένο από τις Μέλισσες των Μαλίων, ένα σπάνιο μινωικό κόσμημα του 18ου-17ου αιώνα π.Χ. Οι δυο μέλισσες μαζί σχηματίζουν μια ένωση, που συμβολίζει τη γονιμότητα και την αρμονία. Επίσης, περικλείονται από ένα ανοιχτό κύκλο που αναπαριστά τη λύρα του Απόλλωνα, και συμβολίζει την αφοσίωση, την αειφόρο ανάπτυξη και την πίστη στον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό.

Apivita

 

7. Frezyderm

Η FREZYDERM δημιουργήθηκε το 1987 από τον κο Αναστάσιο Αναστασίου με σκοπό την διακίνηση δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων, προτεινόμενων από Ιατρούς, λόγω της ποιότητας και αποτελεσματικότητάς τους. Αποκλειστική πώληση στα Φαρμακεία.

Αναπτύχθηκαν προϊόντα που συνεπικουρούσαν τις θεραπευτικές αγωγές των ασθενών.
Λειτούργησαν τμήματα ιατρικής ενημέρωσης για την προσέγγιση του Δερματολόγου και Παιδιάτρου, με αυστηρά επιστημονικό λόγο ως προς τα καλλυντικά, ενισχυμένο από μελέτες των προϊόντων σε Πανεπιστημιακές Κλινικές της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Με βάση μελέτη που εκπονήθηκε σε Παιδιάτρους και Δερματολόγους, η εταιρεία μας στον τομέα της Επιστημονικής Ενημέρωσης στον χώρο του καλλυντικού, κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα σε μεγάλες πολυεθνικές.

Frezyderm

8. Korres

Η ΚΟΡΡΕΣ έχει τις ρίζες της στο παλαιότερο Ομοιοπαθητικό Φαρμακείο της Αθήνας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα βασισμένα σε δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, να προάγουμε την έρευνα στα φυσικά συστατικά σε συνδυασμό με τη βιοχημεία του δέρματος και να αναδεικνύουμε τα πολύτιμα ελληνικά βότανα μέσα από συνεργασίες με τοπικούς καλλιεργητές και παραγωγή δικών μας φυτικών εκχυλισμάτων υψηλής βιολογικής αξίας. Το πρώτο προϊόν Κορρές ήταν ένα αρωματικό σιρόπι για το λαιμό με μέλι και γλυκάνισο, εμπνευσμένο από το θερμαντικό ρακόμελο, που έφτιαχνε ο παππούς Γιώργος Κορρές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 400 φυσικά και πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα σε 30 χώρες, με παρουσία στα σημαντικότερα επιλεκτικά σημεία πώλησης παγκοσμίως.

Korres

9. Froika

Froika

10.  

Mastic Spa

Mastic Spa

11. Ροζμαρίνο (εργαστήρι επεξεργασίας βοτάνων)

Η ενασχόλησή μας με την οικολογική γεωργία και η αγάπη μας για κάθε τι φυσικό μας οδήγησε στην απόφαση να φύγουμε από την πόλη και να μείνουμε σε χωριό. Στόχος μας η αυτάρκεια. Δηλαδή, να παράγουμε όσο γίνεται περισσότερα πράγματα από αυτά που χρειάζεται ένα νοικοκυριό και να έχουμε μια ποιότητα ζωής, τέτοια όπως εμείς την εννοούμε.  Φροντίζουμε τα ζώα, τις μέλισσες, τα λαχανικά, τις ελιές και τα φρούτοδενδρα με οικολογικές μεθόδους και ότι δεν μπορούμε να το παράγουμε το ανταλλάσσουμε με τους συνοδοιπόρους μας. Το ότι δεν ήθελα να δουλέψω μακριά από το σπίτι είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του εργαστηρίου επεξεργασίας  βοτάνων ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ.

pozmarino

12. ΕΛΛΕΝ σαπούνια

H αγάπη μας προς τα φυσικά προϊόντα, μας έκανε να αναζητήσουμε φυσικούς τρόπους κατασκευής σαπουνιών, που να χαρίζουν ομορφιά, ευεξία και να περιποιούνται το δέρμα. Τα προϊόντα μας, όλα φτιαγμένα με μεράκι, είναι μοναδικά, πρωτότυπα, πολυτελείας και χρησιμοποιούνται για την προσωπική υγιεινή, καθαριότητα, φρεσκάδα και υγεία. Αναδεικνύουμε το φυσικό χειροποίητο σαπούνι σαν αγνό παραδοσιακό προϊόν.

ΕΛΛΕΝ σαπούνια

13. Φυσιω

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής- εμπορίας 100% Αγνών Φυσικών σαπουνιών –(προϊόντων σαπουνιού) πολυτελείας, Εξαιρετικής Ποιότητας.Όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται χειροποίητα με τη χρήση Ψυχρής Μεθόδου, από ανώτερης ποιότητας Ελληνικά αγνά υλικά χωρίς πρόσθετα χημικά και χρώματα και ωριμάζουν φυσικά. Είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από την Ανώτατη Αρχή Ελέγχου, το Γενικό Χημείο του Κράτους. Κάθε προϊόν μας δημιουργείται με την συμβουλευτική συνεργασία εξειδικευμένων επιστημόνων (Δερματολόγων, Παθολόγων,  Τεχνολόγων τροφίμων- γεωπόνων, Βοτανολόγων και Χημικών αναλυτών) Η συνταγή των σαπουνιών μας προέρχεται από μοναχούς του Αγίου Όρους οι οποίοι μας μύησαν και στην παραδοσιακή τεχνική παραγωγής. Τα προϊόντα μας διατίθενται αποκλειστικά σε φαρμακεία και καταστήματα Βιολογικών-Οικολογικών ειδών.

Φυσιω

14. Της Ελιάς

Το “Παραδοσιακό Εργαστήρι Λεβιδίου” είναι αποτέλεσμα μιας μακράς εσωτερικής διεργασίας που λειτουργούσε αθόρυβα όσο χρόνια κερδίζαμε τα προς το ζην στην πόλη. Ανήκοντας στην γενιά που έζησε περισσότερο από κάθε άλλη τον καλπασμό της τεχνολογίας, χρησιμοποιήσαμε όπως όλος ο κόσμος επί σειρά ετών,  βιομηχανικά προϊόντα που δεν καταλαβαίναμε  την σύνθεσή τους . Υπήρξαμε σχετικά αβασάνιστα  θύματα της διαφήμισης για τις “εξαιρετικές” τους ιδιότητες , την “πρακτική” συσκευασία τους και την “συμφέρουσα”  τιμή τους. Τα απλά προϊόντα της  γης που χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοί μας τα ξεχάσαμε, όχι επειδή πάψαμε κάποτε να τα εκτιμούμε αλλά επειδή δεν είχαμε ποτέ τον χρόνο να ασχοληθούμε σε βάθος με το τι ακριβώς τρώμε ή βάζουμε στο δέρμα μας.

Τώρα στο μέσον περίπου της ζωής μας, με πολύ λιγότερες οικογενειακές ευθύνες και περισσότερη αγάπη για τον εαυτό μας, προτιμούμε να κερδίζουμε τα προς το ζην με έναν τρόπο που συμβαδίζει με το σκεπτικό μας.

Της Ελιάς

15. FISIKA (Xειροποίητα προϊόντα προσωπικής φροντίδας με βιολογικό ελαιόλαδο)

Η εταιρεία με την επωνυμία Φ. Συκά & Σια Ο.Ε. και διακριτικό τίτλο «FISIKA» αποτελείται από ένα εργαστήρι με έδρα τον Ταυρωνίτη Κισσάμου, στα Χανιά της Κρήτης, στο οποίο παράγονται χειροποίητα προϊόντα προσωπικής φροντίδας με βάση το βιολογικό κρητικό ελαιόλαδο. Το εργαστήρι δημιουργήθηκε από τρεις γυναίκες˙ τη Φυλιώ Συκά, τη Βούλα Συκά και τη Μαρία Τζαναβάρη-Συκά.

FISIKA

16. Ανθοχώρα

Στην Ανθοχώρα φτιάχνουμε παραδοσιακά σαπούνια και φυσικά καλλυντικά με αγνά φυτικά συστατικά.

Είμαστε μια μικρή οικοτεχνία και βάζουμε σε όλα μας τα προϊόντα την προσωπική «σφραγίδα» του χειροποίητου σε όλα τα στάδια της παραγωγής, από την επιλογή των πρώτων υλών έως τη συσκευασία.

Η φροντίδα μας για αγνά, υψηλής ποιότητας προϊόντα πηγάζει από την επιθυμία μας για ένανυγιεινότερο και πιό συμβατό με τη φύση τρόπο ζωής, όπως τον γνωρίσαμε από παλαιότερες γενιές, πριν η βιομηχανοποίηση και η εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλών μας κατακλύσουν.

Τέλος, προσπαθούμε να διατηρούμε μικρό το οικολογικό μας ίχνος: δεν παράγουμε κανενός είδους απόβλητα κατά τη διαδικασία της παραγωγής, χρησιμοποιούμε ελάχιστη ενέργεια για τη θέρμανση των ελαίων και επιλέγουμε λιτές συσκευασίες αποκλειστικά από ανακυκλώσιμα υλικά.

Ανθοχώρα

17. The Land of Corfu

Σήμερα η επιχείρησή μας δραστηριοποιείτε σε προϊόντα φυτικών καλλυντικών Ελαιολάδου με έδρα το νησί της Κέρκυρας. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση στην Κέρκυρα με δικό μας όνομα φυτικών καλλυντικών με βιολογικά συστατικά και Δραστηριοποιούμαστε λιανικώς & χονδρικώς. Σήμερα βρίσκονται σε κυκλοφορία 2 σειρές φυτικών καλλυντικών με βιολογικά δραστικά συστατικά & 7 σαπούνια ελαιολάδου με φυσικά βότανα και αποτελείται από 3 καταστήματα λιανικής, τα δύο από αυτά στο κέντρο της παλαιάς πόλης και ένα στην νέα πόλη.

The Land of Corfu

18. Σποράδες

H φύση στην καλύτερη της εκδοχή.. Στην σημερινή εποχή η επιστήμη έχει βοηθήσει ώστε να αποκαλυφθεί απόλυτα η δύναμη της φύσης και να αναγνωριστεί παγκοσμίως. Η αξία του ελαιόλαδου, που βλεπουμε να αναφέρεται στον αρχαίο ελληνικό κόσμο μέσα στα ομηρικά έπη, είναι αναμφισβήτητη παγκοσμίως. Στο αιώνιο ελαιόλαδο στηρίζεται και η παραγωγή των οικολογικών σαπουνιών Σποράδες της οικογένειας Γρυπιώτη. Εδώ και έναν αιώνα τα οικολογικά σαπούνια “ΣΠΟΡΑΔΕΣ” είναι παράδοση της οικογένειας Γρυπιώτη

Σποράδες

19. PanSoap

PanSoap

20. CUMAEA

Τα σαπούνια μας παρασκευάζονται αποκλειστικά με ελαιόλαδο της περιοχής μας, εμπλουτισμένο με βότανα. Η παρασκευή των σαπουνιών γίνεται με τηνψυχρή μέθοδο, χωρίς να βράζει το λάδι και έτσι δεν καταστρέφονται τα πολύτιμα συστατικά του. Περιέχουν όλη τη γλυκερίνη που δημιουργείται κατά τη διαδικασία της σαπωνοποίησης, τη στιγμή που στα βιομηχανικά σαπούνια η γλυκερίνη αφαιρείται για να χρησιμοποιηθεί στα καλλυντικά.

. CUMAEA

21. Fresh Line

Η Fresh Line άρχισε το 1992, αλλά η ιστορία της έχει πιο μακρινές ρίζες. Ξεκινά από την κουζίνα μιας προγιαγιάς που εμπιστεύθηκε κάποιες μυστικές συνταγές ομορφιάς στην εγγονή της και αυτή στη συνέχεια στη δική της εγγονή. Αυτή η τελευταία, που δεν είναι άλλη από μένα, με μοναδικά εφόδια την καλλυντική κουζινική παράδοση, πενιχρά κεφάλαια, αλλά με πείσμα, πίστη και επιμονή, ίδρυσε μια μικρή εταιρεία καλλυντικών που χρησιμοποιούσε φρέσκα υλικά όπως φρούτα, βότανα, βούτυρα, ανθόνερα, αιθέρια έλαια.

Fresh Line

22. Bio aroma

Bio aroma

23. Παλλάς Αθήνα

Παλλάς Αθήνα

24. ΚΝΩΣΣΟΣ

Η πολυετής οικογενειακή πείρα μας στα σαπούνια από ελαιόλαδο ξεκινά το 1955 σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης (Μάλλες Ιεράπετρας).
Ακολουθώντας πιστά τον παραδοσιακό τρόπο κατασκευής εγγυούμαστε ότι τα σαπούνια ΚΝΩΣΣΟΣ είναι εξαιρετικής ποιότητας και δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά η χρωστικές ουσίες.

Σε αυτά μπορεί να προστεθούν διάφορα αρώματα η και βότανα όπως χαμομήλι, λεβάντα, αλόη, γιασεμί κ.τ.λ.

Είναι ένα φυσικό προϊόν που παρασκευάζεται 100% από λιπαράελαιολάδου.

Η φυσική του προέλευση και τα αγνά συστατικά τo καθιστούν το πλέον υγιεινό και ιδανικό προϊόν καθαρισμού.

ΚΝΩΣΣΟΣ

25 . Bio plasis

Η εταιρία Ramnus-Laboratories ιδρύθηκε το 1978 από τον φαρμακοποιό Γιάννη Παπασπύρου, στόχος του οποίου ήταν να μεταφέρει τις αξίες της φύσης στα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς. Ακολουθώντας την ευρωπαϊκή τάση της εποχής η εταιρία Ramnus-Laboratories δραστηριοποιήθηκε για περισσότερο από 25 χρόνια στο χώρο των Φυσικών και Υγιεινών προϊόντων ομορφιάς αναζητώντας στα φυσικά δραστικά συστατικά την ιδανική φροντίδα για την επιδερμίδα.

Bio plasis

26. Mavrovita

Τμιούργησε μία, εντελώς καινούργια, σειρά φυσικών καλλυντικών με το διακριτικό τίτλο OLIVELIA (OLIVE + ΕΛΙΑ), διατηρώντας τα ίδια υψηλά πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας. Τα προϊόντα OLIVELIA δεν περιέχουν mineral oil, βαζελίνη, προπυλενογλυκόλη και parabens ούτε μεταλλαγμένα φυτικά συστατικά. Είναι δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα, φιλικά προς το περιβάλλον και δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Τα περισσότερα από τα δραστικά φυτικά συστατικά τους προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες.

Τα προϊόντα της OLIVELIA αποκατέστησαν, αμέσως μετά την κυκλοφορία τους, σχέση εμπιστοσύνης με τα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων που διψούσαν για μια αξιόπιστη σειρά καλλυντικών λαδιού ελιάς με πρωτότυπα προϊόντα, σχεδιασμένα από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης μιας πραγματικής εταιρίας καλλυντικών και όχι βασισμένα σε κοινόχρηστες συνταγές κάποιας παραγωγικής μονάδας. Η ύπαρξη του εξάγλωσσου καταλόγου των καλλυντικών OLIVELIA διευκολύνει, ακόμη περισσότερο, την προώθηση τους.ο λάδι της ελιάς έχει αναχθεί πλέον σε πολυδύναμο δραστικό παράγοντα για τη δημιουργία καλλυντικών υψηλού επιπέδου. Η πρωτοπορία όμως ανήκει δικαιωματικά στη MACROVITA. Τα πρώτα καλλυντικά με λάδι ελιάς που κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του 90 ήταν δικά της προϊόντα. Η σειρά επεκτάθηκε και συμπληρώθηκε στη συνέχεια και διατίθεται αποκλειστικά από φαρμακεία και καταστήματα βιολογικών προϊόντων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το 2006, στοχεύοντας στην κάλυψη ειδικών αναγκών της αναπτυσσόμενης αγοράς των παραδοσιακών προϊόντων, η MACROVITA δη

Mavrovita

27. 

Anemos

Μετά από πολύχρονη παρουσία και πείρα στον επιχειρηματικό χώρο, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και τις εμπειρίες μας και δημιουργήσαμε με υπευθυνότητα και όραμα την εταιρία ΑΝΕΜΟS στην Χίο. Είμαστε μια καθαρά Ελληνική εταιρεία που παράγουμε και διακινούμε προϊόντα με φυσική μαστίχα.

Μεγαλώσαμε με το δώρο θεού που λέγεται μαστίχα. Βιώνουμε τον μόχθο, γνωρίζουμε την εξειδίκευση που απαιτείται για την παραγωγή της μαστίχας καθώς ασχολούμεθα και με την μαστιχοκαλλιέργεια. Πειραματιστήκαμε ατελείωτες ώρες για την ενσωμάτωσή της μαστίχας κατά την υλοποίηση συνταγών, κάναμε … άπειρες δοκιμές, αλλά καταφέραμε να γίνουμε πραγματικοί γνώστες των μυστικών της, των ιδιοτροπιών της και των απίστευτων ιδιοτήτων της.

Anemos Οδοντόκρεμες

28. bio select

Η μοναδική ολοκληρωμένη σειρά από ελληνικά βιολογικά καλλυντικά, πιστοποιημένη από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό ICEA ( www.icea.info ).

Τα πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά BIOselect ® προσφέρουν αγνή και φυσική περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών, απαλλαγμένα από συνθετικές πρώτες ύλες, παράγωγα πετρελαίου, βλαβερά συντηρητικά και συνθετικά αρώματα.

Η συνταγή των καλλυντικών BIOselect ® είναι βασισμένη σε αγνές φυτικές πρώτες ύλες αλλά κυρίως στο αγνό συστατικό παγκόσμιας μοναδικότητας το Dictamelia ®, που είναι ο ευεργετικός συνδυασμός του Δίκταμου (ενδημικό φυτό της Κρητικής γης) με Εxtra Παρθένο Ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας.

bio select

29. Tzimas Cosmetics

Το Κέντρο Κοσμετολογίας Αδελφοί Τζίμα ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2000 από τα αδέλφια Τζίμα και δραστηριοποιείται στην έρευνα, παραγωγή και διάθεση προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης προσώπου, μαλλιών και σώματος, γνωστών με το όνομα Tzimas Cosmetics.Εδρεύει σε ιδιόκτητους χώρους στην καρδιά της αγοράς της Θεσσαλονίκης, στην οδό Εδέσσης 2, και είναι μία από τις λίγες εταιρείες παραγωγής ελληνικών καλλυντικών.

Tzimas Cosmetics

30. Panthenols

1378331_539568879457170_83145023_n

31. Body Farm

Body Farm

32. Rubens Averns

Rubens Averns

33. Nutra Lead

Nutra Lead

34. Santell

Tzimas Cosmetics

35. Farcom

. Farcom

36. Toyoko

Toyoko

37. Olivia (Παπουτσάνης)

Η ιστορία ξεκινά το 1870 στο Πλωμάρι της Λέσβου.

Εκεί ο Δημήτρης Παπουτσάνης ιδρύει το πρώτο ατμοκίνητο εργοστάσιο παραγωγής ελαιολάδου. Η αγάπη του για την σαπωνοποιία και η βαθιά γνώση του για το θαλάσσιο εμπόριο, τον βοηθούν να δημιουργήσει μια ανθηρή επιχείρηση που βασίζεται στο εμπόριο σαπουνιού με λάδι ελιάς, στην ευρύτερη περιοχή.

Το 1913 οι παραγωγικές εγκαταστάσεις μεταφέρονται στον Πειραιά και το 1965 στην κάτω Κηφισιά.  Η αλματώδης εξέλιξη της εταιρείας επισφραγίζεται το 1972 από την είσοδό της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Από το 2001 η Παπουτσάνης βρίσκεται στη Ριτσώνα Ευβοίας, στην οποία εγκαινίασε το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της, το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής σαπουνιού στα Βαλκάνια και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Μαζί με αυτό εγκαινιάζεται και μια νέα εποχή εκσυγχρονισμού και δημιουργικής πορείας της εταιρείας.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να ικανοποιεί τις ανάγκες του καταναλωτή δημιουργώντας νέα, πρωτοποριακά προιόντα σε εξαιρετική ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

“ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ” η Ελληνική Εταιρεία που με τις πρωτοπορίες και τα βραβεία της, συνεχίζει μέχρι σήμερα να φροντίζει για την ενυδάτωση και περιποίηση στο σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά.

Παπουτσάνης

38. Lesvos Olive Oil soap

Lesvos Olive Oil soap

39. Φύσις σαπούνια

Φύσις σαπούνια

40. Corpus

Corpus

41. Olivaloe

Olivaloe

42. Juliette Armand

juliette-armand

43. Miss Beaute

Miss Beaute

44. Intermed

Intermed

45. Pharmasept

Pharmasept

46. Melas

Melas

47. Nat K Lab

Nat K Lab

48. Verolive

Verolive

49. Perion natural soap

Perion natural soap

50. MEDISEI

medisei

51. Medica 120

ειδικά καλλυντικά για επαγγελματίες αισθητικούς!

Medica 120 , ειδικά καλλυντικά για επαγγελματίες αισθητικους!

52. Bioten cosmetics

bioten

53.Mastiha shop

Mastiha shop

54. Benefit Hellas

creams_shower-gels_comp

55. That’s better cosmetics

That's better cosmetics

56. Oliveway

oliveway

57. Ερμής

Ο ΕΡΜΗΣ είναι το πρώτο αρωματικό Ελληνικό σαπούνι. Τα σαπούνια ΕΡΜΗΣ τονώνουν ευχάριστα και περιποιούνται ακόμη και τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες, χωρίς να τις ξηραίνουν γιατί είναι 100% αγνά και απαλά.

Σαπούνια και κρεμοσάπουναclassic & family, συνδυάζονται άψογα με τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Ερμής

58. Miss Beaute by Medicon

 Η Medicon ανήκει στους αρχικούς μετόχους, που όλοι εργάζονται σαν διοικητικά στελέχη στην εταιρεία. Κατά τα τελευταία 4 χρόνια η εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των 100 πιο κερδοφόρων εμπορικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Από τον Ιούλιο 2001 η εταιρεία έχει εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

miss-beaute

59.Cosmetia

Cosmetia

60.  FLASHDENT

H Flashdent αποτελεί ένα προϊόν μελέτης και παγκόσμιας καινοτομίας που παράγεται στην Ελλάδα από την 2G AGENCY LTD. Έναν αμιγώς Ελληνικό όμιλο εμποροβιομηχανικού χαρακτήρα με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και προώθηση προϊόντων καθημερινής χρήσης. Η βιομηχανική της δραστηριότητα αφορά την παραγωγή του προϊόντος με εμπορικό τίτλο Flashdent, δηλαδή της οδοντόβουρτσας με ενσωματωμένη οδοντόκρεμα μιας χρήσης χωρίς την απαραίτητη χρήση νερού.

Πιστοποιημένη με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας EN ISO 9001:2008 και GMP (Good Manufacturing Practices), γνωστοποιημένη στον ΕΟΦ, η Flashdentεξασφαλίζει και εγγυάται άριστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα με την χρήση του προϊόντος από ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών.

Με μια ασύγκριτη καινοτομία η Flashdentεπιδιώκει και επιτυγχάνει να καταξιωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο ως το Νο1 Προϊόν φροντίδας της στοματικής Υγιεινής μετά από κάθε γεύμα.

 slider1

61. CASTALIA

Castalia Review

62. Benostan

beno cover

63. Aroma Esti

Με κινητήριο δύναμη τη φύση και πηγή έμπνευσης αρχαίες ελληνικές συνταγές, δημιουργήσαμε την υψηλής ποιότητας σειρά Aromaesti με χειροποίητα καλλυντικά, που φιλοδοξεί να ταξιδέψει τα ελληνικά βότανα και τα ελληνικά μυστικά ομορφιάς σε όλο τον κόσμο.

1511672_417706935042014_1336046603_n

64. Panthenol EXTRA

Panthenol Extra: σειρά Ελληνικών καλλυντικών με βάση την πανθενόλη από την εταιρεία MEDI SEI.1979674_479281232198588_1451986952_n

  (22275)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

968889_445572008884369_507544802_n copy

About Queen Electra

Δημιουργός του beautystars.gr. Σε αυτό είμαι travel, beauty & fashion editor. Η κυριότερη όμως αρμοδιότητά μου είναι να είμαι Dreamer. Και για να ακριβολογώ DayDreamer. Αυθεντικός Daydreamer. Αγαπώ τα ζώα ,τα λουλούδια, τη φύση , τους ευγενικούς ανθρώπους, τους αγγέλους και τις μακαρονάδες. Μου αρέσει να χαμογελάω,να αγαπάω και να αγαπιέμαι και το πιο τρελό από όλα, είναι πως στον δικό μου κόσμο είμαι μια Queen (άλλωστε ότι λέμε είμαστε). Τα βασιλικά φορέματα , τα κάστρα και οι ιππότες είναι το "δεύτερο σπίτι" μου. Το πρώτο είναι εκεί που έχει αγγέλους. Περιγράφω τον εαυτό μου με μια λέξη ως ΑγγελοΚρουσμένη. Άνετα. Stay Beautiful inside and Out!

4 comments

  1. ΑΝΝΑ ΠΑΝΤΑΖΙΔΟΥ says:

    μπραβο στις ελληνικες εταιρειες ειναι πολυ αξιολογες

  2. maria says:

    einai kai i sostar.gr polu polu kalh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr