Οι πιο όμορφοι ΕλληνοΑμερικάνοι της καρδιάς μας!

greeksinamerica beautystarsgr

Οι πιο όμορφοι και σέξι ΕλληνοΑμερικάνοι του Hollywood δεν είναι πολλοί αλλά είναι οι καλύτεροι. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι οι ηθοποιοί και κάποιοι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι. Θα ήθελα πολύ να συμπεριλάβω και τον Νίκο Αλιάγα σε αυτή την λίστα όμως εκείνος δραστηριοποιείται κυρίως στην Γαλλία όπου και διαπρέπει. Πάμε όμως να δούμε τους αγαπημένους μας Έλληνες. JOHN STAMOS,JENNIFER ANISTON,MARIA MENOUNOS,DEBBIE MATENOPOULOS,BILLY ZANE και MELINA KANAKAREDES.

JOHN STAMOS

JOHN STAMOS, JOHN STAMOS

JENNIFER ANISTON

JENNIFER ANISTON JENNIFER ANISTON1

MARIA MENOUNOS

MARIA MENOUNOS MARIA MENOUNOS1

BILLY ZANE

BILLY ZANE BILLY ZANE1

DEBBIE MATENOPOULOS

MELINA KANAKAREDESMELINA KANAKAREDES1

(1361)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr