Εστιατόριο Enoteca Corsi στην Ρώμη | Το καλύτερο από όλα

enoteca corsi restaurant beautystarsgr (3)

Τα μαγαζιά στην Ρώμη έχουν μια εκπληκτική αισθητική. Δεν ξέρω αν φταίει το φανταστικό επίπεδο στο φαγητό τους που “περνάει” και στον χώρο ή απλώς είναι η καλαισθησία των ανθρώπων που διαχέεται παντού. Βρήκαμε το Enoteca Corsi καθώς γνωρίζαμε πως είναι ένα από τα πιο καλά εστιατόρια της πόλης.

enoteca corsi restaurant beautystarsgr (4)

Τα πολλά κρασιά και ο εκλεπτυσμένος κατάλογος φωνάζει “τελειότις” και εμείς φυσικά δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε. Βέβαια οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες με το πιάτο να κυμαίνεται στα 18-25 ευρώ. Ένα πιάτο που διαλέξαμε είναι το παραδοσιακό τους “μελιτζάνες με παρμεζάνα”. Μπορώ να πω πως ήταν ένα από τα καλύτερα πιάτα που έφαγα στην Ρώμη.

enoteca corsi restaurant beautystarsgr (5)

Έπειτα πήραμε ένα πιάτο με ραβιόλι που ήταν γεμιστό με καρμπονάρα και είχε απ’ έξω τρούφα. Γενικώς τα πιάτα τους ήταν καλοφτιαγμένα και με εξαιρετική ισορροπία στο τελικό αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου σε ανώφελα πράγματα και θεωρώ πως το τόσο ακριβό φαγητό είναι too much, όμως για μια φορά δεν είναι και παράπτωμα όμως ε;

enoteca corsi restaurant beautystarsgr (6) enoteca corsi restaurant beautystarsgr (8)

Στο τέλος μας πρόσφεραν και Limoncello φυσικά!

enoteca corsi restaurant beautystarsgr (7)

Και εννοείται πως το μαγαζί ήταν όλο κλεισμένο από πριν. Ήρθαν πάρα πολλοί που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να κάτσουν. Εμείς ήμασταν από τους τυχερούς. Αν θέλεις να και εσύ να φας εκεί φρόντισε να κλείσεις από πριν.

enoteca corsi restaurant beautystarsgr (9)

Έχεις πάει ποτέ στο Enoteca Corsi  της Ρώμης; Σου άρεσε;

enoteca corsi restaurant beautystarsgr

(1448)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr