Ενοχλητικοί τύποι στο αεροπλάνο: Να πως δεν θα γίνεις και εσύ ένας

enoxlitikos sto aeroplano

Οι πτήσεις στο αεροπλάνο είναι κάτι συνηθισμένο για όλους όσους αγαπούν τα ταξίδια ή για όσους ταξιδεύουν λόγω δουλειάς. Βέβαια για όποιο λόγο και αν ταξιδεύεις καλό είναι να φροντίζεις να μην γίνεσαι ενοχλητικός. Ας έχουμε υπόψιν τους τρόπους για να είσαι όσο πιο ευγενικός γίνεται.

  • Μην τρως τροφές με έντονη μυρωδιά. Μπορείς να καταλάβεις τι θα γίνει αν βγάλεις πχ ένα σάντουιτς με σαλάμι αέρος έτσι; Καλύτερα να το αποφύγεις. Όπως δεν θέλεις να σου τύχει, έτσι μην το κάνεις.
  • Όταν σηκώνεσαι μην πιάνεσαι από την θέση του μπροστινού. Τον ταράζεις απότομα. Έπειτα καταλαβαίνει ότι απλώς σηκώθηκες και πιάστηκες από την θέση του, όμως δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι ενοχλητικός.
  • Όταν περνάς από τον διάδρομο μην πιάνεσαι από τις θέσεις . Το ίδιο ισχύει και εδώ. Ταράζεις και κουνάς τις καρέκλες των υπόλοιπων επιβατών. Πιάσου ψηλά από τα ντουλάπια των αποσκευών.
  • Κατά την διάρκεια της επιβίβασης-αποβίβασης μην σπρώχνεις τους υπόλοιπους. Δεν είναι ευγενικό και το ξέρεις. Όλοι προς την ίδια κατεύθυνση πάτε.
  • Βάλε την βαλίτσα σου κάθετα και όχι πλάγια. Έτσι θα εξοικονομίσεις περισσότερο χώρο και για τους άλλους επιβάτες.  Δεν χρειάζεται να βάζεις την βαλίτσα σου λες και πετάς μόνος σου. Φρόντισε να είναι όσο πιο συμμαζεμένη γίνεται για να χωρέσουν και τα πράγματα των υπολοίπων.
  • Μην ξαπλώνεις την καρέκλα σου πίσω -εκτός αν μιλάμε για μεγάλο ταξίδι- καθώς οι καμπίνες είναι αρκετά μικρές και ο χώρος λίγος. Δεν θα σου άρεσε ξαφνικά να έρθει η μπροστινή καρέκλα στα μούτρα σου; Ε τότε μην το κάνεις. Σε περίπτωση που ταξιδιεύεις για πολλές ώρες, γύρνα πίσω χαμογέλα ευγενικά και ενημέρωσε πως θα κατεβάσεις την πλάτη της θέσης σου.

Διάβασε επίσης: 5 χρυσοί κανόνες για να κοιμηθείς άνετα στο ταξίδι σου με το αεροπλάνο (914)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr