Στη μόδα οι εσπαντρίγιες

μόδα, εσπαντρίγες

Άνοιξη 2013 και οι εσπαντρίγες κάνουν την εμφάνισή τους. Η μόδα τις επιτάσσει και μας αρέσει πολύ. Εσπαντρίγες θα βρεις σε όλα τα καταστήματα πλέον. Είναι ευκολοφόρετες κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα για να κάνεις ωραίους συνδυασμούς και σίγουρα είναι ένα παπούτσι που θα πρέπει να διαθέτεις φέτος την άνοιξη.

Αν δεν έχεις δει ακόμη επισκέψου τα καταστήματα υποδημάτων και πάρε μια γεύση από τις πολυάριθμες εσπαντρίγες που έσκασαν μύτη στις βιτρίνες.

Μέχρι το επόμενο post , ΦΙΛΑΡΕΣ!

(1674)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr