Η νέα collection από την Essie για το 2016 | Resort

essie beautystarsgr 2016 (2) copy

 Η νέα collection της Essie σε προδιαθέτει για παιχνίδισμα με τα άκρα σου πριν ακόμη καλά καλά φτιάξει ο καιρός. Ανοιχτά χρώματα και εκπληκτική εφαρμογή συνθέτουν για ακόμη μια φορά την καινούρια συλλογή της εταιρίας. Ξεχώρισα δύο από αυτά -αν και οι επιλογές είναι άπειρες- καθώς το πορτοκαλί είναι το χρώμα της αισιοδοξίας και συμβολίζει τη χαρά, τον πλούτο και την ευτυχία. Από την άλλη το πράσινο είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα καθώς θεραπεύει τα τραύματα του παρελθόντος και είναι το βασικό χρώμα του καλοκαιριού.

essie beautystarsgr 2016 (3)

Πιστεύω στη δύναμη που έχουν τα χρώματα και για αυτό φροντίζω να χρησιμοποιώ πάντα εκείνα που με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Αυτά τα δύο είναι μια από τις πρώτες επιλογές μου για την φετινή collection της essie. Είμαι αρκετά σίγουρη πως όπως προχωράει το καλοκαίρι θα βρίσκω όλο και περισσότερους πειρασμούς για τα νύχια μου.

essie beautystarsgr 2016 copy

Εσύ δοκίμασες κάποιο βερνίκι νυχιών από την καινούρια σειρά της εταιρίας; Πως σου φάνηκε;

(1011)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr