Νέα συλλογή Essie Winter 2017

essie winter 2017 beautystarsgr (4)1 copy.jpg1

Οι νέες χειμωνιάτικες αποχρώσεις της Essie είναι όπως τις περιμέναμε. Λαμπερές, χριστουγεννιάτικες και πολύ ιδιαίτερες. Το χριστουγεννιάτικο mood καλύπτεται απόλυτα από την παλέτα χρωμάτων που επέλεξε η Essie. Υπάρχουν χρώματα διακριτικά, έντονα αλλά και πιο «χαλαρά» για να διαλέξεις τι ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου στυλ.

Η φετινή συλλογή Essie Winter 2017

Tα χρώματα της συλλογής είναι το ring in the bling, το social-lights , το on your mistletoes , το be cherry, το suit & tied  και το new year, new hue. Το καθένα από αυτά διαθέτει την δική του δυναμική και έχει το δικό του «κοινό». Αποχρώσεις του κόκκινου, του μωβ και του πετρόλ  κάνουν την εμφάνισή τους και κάνουν την επιλογή μας, αρκετά δύσκολη. Εμείς ξεχωρίσαμε το ring in the bling (το ενδιαφέρον χρυσοκόκκινο) και το new year, new hue (το εκκεντρικό μωβ) που και τα δύο είναι ιδανικά για τις γιορτές -και όχι μόνο-.

essie winter 2017 beautystarsgr (2)

Mπορείς να μάθεις κι άλλα πράγματα για την χειμερινή συλλογή της Essie 2017 εδώ.

essie winter 2017 beautystarsgr (3)

Μην ξεχάσεις να μας πεις τη γνώμη σου με ένα σχόλιο. Ποιο από όλα τα χρώματα σου αρέσουν; Ποιο θα επέλεγες για να φορέσεις τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων;

essie winter 2017 beautystarsgr

(1066)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr