Εστιατόριο Νίκος στη Μύκονο | 2015

IMG_4027

Βρεθήκαμε στη Μύκονο και είπαμε να τσιμπήσουμε κάτι. Ο δρόμος μας έβγαλε στην ταβέρνα Νίκος στην οποία δεν είχα ξαναφάει κάτι. Επειδή θέλαμε να φάμε ελαφριά επιλέξαμε ψαρόσουπα και κοτόσουπα όπως και έναν ντάκο με τοπικά προιόντα. Επίσης μια σαλάτα και μυκονιάτικη πίτα που απολαύσαμε δεόντως. Τα φαγητά ήταν αρκετά καλά.

Επίσης η ταβέρνα ήταν πολύ γεμάτη και τα τραπέζια αρκετά κολλητά. Αυτό δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα αλλά από ότι κατάλαβα είναι αρκετά γνωστό εστιατόριο οπότε είναι λογικό. Παρόλα αυτά αρκετοί θαμώνες ήταν τουρίστες. Επίσης το wifi δεν έπιανε καθόλου. Τέλος το σέρβις ήταν γρήγορο αλλά πολύ κρύο.

IMG_4024 IMG_4025 IMG_4029 IMG_4039 IMG_4043

Το ταξίδι μας στη Μύκονο έγινε στα πλαίσια της κρουαζιέρας μας με ένα από τα πλοία της Celestyal Cruises. Το όνομα αυτού Crystal. Αν θέλεις να δεις την περσινή μας κρουαζιέρα δες εδώ. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την εταιρία Celestyal Cruises δες εδώ

10734262_890086024337398_1900501768374669557_n

Μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο instagram και το facebook , εκεί ανεβαίνουν απευθείας οι φωτογραφίες και μαθαίνεις που βρισκόμαστε και τι κάνουμε! Ο Ευτύχης, εγώ και ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ!

  (1278)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr