2η Exclusive Beauty , η έκθεση που θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη!

afissa_xorigoi

H Exclusive Beauty είναι ένας νέος θεσμός που δημιουργήθηκε και μια γιορτή ομορφιάς που θέλει να εδραιωθεί. Σκοπός της έκθεσης είναι να προσφέρει μια ιδιαίτερη ευκαιρία σε καταναλωτές και επαγγελματίες να βρεθούν και να έρθουν πιο κοντά επικοινωνώντας στα πλαίσια αυτής της έκθεσης.

Η πρώτη φορά που η Exclusive Beauty άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό ήταν πέρισυ στην Αθήνα. Στην διοργάνωση της Αθήνας έγιναν και κάποιες ομιλίες/σεμινάρια με θέματα ομορφιάς. Αντίστοιχα θα γίνουν και στην έκθεση της Θεσσαλονίκης. Ειδικά για πρώτη διοργάνωση -αν και δεν μπόρεσα να παρευρεθώ- ήταν πολύ καλά (κρίνοντας από τα λόγια που άκουσα). Θα έχω σίγουρα πιο ολοκληρωμένη άποψη όταν θα επισκεφθώ και εγώ την Exclusive Beauty.

Αυτή τη φορά η έκθεση θα γίνει στην ΔΕΘ Πέμπτη, Παρασκευή 12-13 Σεπτεμβρίου 2013 : 16:00 – 22:00 και Σάββατο & Κυριακή 14-15 Σεπτεμβρίου 2013 : 10:00 – 22:30.

Μάλιστα το BeautyStars.gr διοργανώνει και διαγωνισμό με την Exclusive Beauty και σου εξασφαλίζει 20 προσκλήσεις για να παρευρεθείς και εσύ σε αυτή τη γιορτή ομορφιάς. (Κάνε κλικ εδώ)

Αν θέλεις να μάθεις και άλλα νέα για την έκθεση μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι το beautystars.gr γιατί σύντομα θα σου έχω κι άλλα νέα!

(986)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr