Προιόντα Exelia

Η εταιρία EXELIA δημιούργησε τη νέα της σειρά με ελαιόλαδο, βιολογικής καλλιέργειας. Το ελαιόλαδο άλλωστε είναι τόσο ευεργετικό που είναι η καλύτερη επιλογή για μια σειρά της EXELIA γεμάτη ενυδάτωση. Οι κρέμες και τα προϊόντα της σειράς είναι κάτι καινούριο για μένα μιας και δεν έχω ξαναδοκιμάσει προϊόντα της εταιρίας.

Στην κατοχή μου έχω:
Anti Wrinkle Firming Eye Cream
Anti Wrinkle Firming Serum
24h Hydrating Day Cream SFP 15

Σύντομα θα έχετε νεότερα από την εταιρία EXELIA και πολλές εκπλήξεις! :)
Εσείς έχετε δοκιμάσει ποτέ προϊόντα Exelia; Πως σας φάνηκαν;

exelia exelia  exelia exelia exelia  exelia exelia (1827)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr