Το φθινωπορινό trend στα μαλλιά για το 2013 είναι η αλογοουρά.

fall hair beautystars.gr
Το φετινό φθινοπωρινό trend στα μαλλιά που αναμένεται να κατακλείσει τη μόδα είναι η κλασσική αλογοουρά. Η χαμηλή αλογοουρά για την ακρίβεια είναι αυτή που θα “φορεθεί” περισσότερο το φετινό φθινόπωρο γιατί θα είναι η τάση της μόδας. Να χαίρεσαι λοιπόν  γιατί η μόδα διευκολύνει και όσες δεν πιάνουν και πολύ τα χέρια τους με το styling του μαλλιού τους να είναι μοδάτες και περιποιημένες. Πάμε να δούμε μερικά παραδείγματα.

fall hair beautystars.gr1 fall hair beautystars.gr2 fall hair beautystars.gr3 fall hair beautystars.gr4 (2180)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr