Βρήκαμε την μάσκαρα που θα σε κάνει «SuperStar» | False Lash SuperStar L’ oreal

false-lash-superstar-loreal

Μάσκαρα! Το πιο ενδιαφέρον προϊόν ομορφιάς κατά την -ταπεινή- γνώμη μας. Ακόμη και αν βάλεις μόνο μια μάσκαρα και λίγο κραγιόν, μπορείς εύκολα να έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Βέβαια πάντα παίζουν ρόλο τα προϊόντα τα οποία θα χρησιμοποιήσεις. Και κάπου εκεί έρχεται το BeautyStars.gr να σε βοηθήσει για να βρεις το ΤΕΛΕΙΟ!

Η λύση στο πρόβλημά σου είναι η False Lash Superstar X Fiber! Η καινούρια False Lash Superstar X Fiber της L’Oreal Paris διαθέτει δύο άκρες. Στην μία πλευρά της θα βρεις μαύρο primer, που δίνει όγκο και ανασηκώνει κάθε βλεφαρίδα παράλληλα βοηθά και τις ίνες να κολλήσουν πάνω τους. Από την άλλη η δεύτερη πλευρά χαρίζει μήκος, καμπύλη και όγκο με τη μεγάλη περιεκτικότητα σε ίνες που περιέχει. Επαναλαμβάνοντας κερδίζεις περισσότερη ένταση και όγκο. Κοστίζει 18,14 € και ίσως να είναι από τις καλύτερες μάσκαρα που έχουμε δοκιμάσει το τελευταίο διάστημα.

Εκπληκτικό αποτέλεσμα. Μοναδικό! Εσύ την έχεις δοκιμάσει;

 

  (2145)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr