Μόδα Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013

Τα 60’s επιστρέφουν, φορέματα Floral,βερμούδες,αθλητικά φορέματα, κιμονό,οversized βολάν,bold stripes,κουστούμια με σορτς, δερμάτινα, peekaboo, άσπρο και μαύρο, καρό, πένσιλ φούστες, μεταλλικά χρώματα όλα αυτά θα δούμε φέτος την Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι.

Πολύ χρώμα φέτος στις γκαρταρόμπες και αυτό είναι ιδιαίτερα καλό μιας και έχουμε πολύ ανάγκη τα νέα χρώματα για να μας αλλάξουν λίγο και την πεσμένη διάθεση από τον παγωμένο χειμώνα. Απολαύστε τις νέες τάσεις και ντυθείτε αναλόγως!

  (1209)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr