Χρόνια πολλά ΜΠΑΜΠΑ

father-and-child copy

Χρόνια πολλά Μπαμπά,

να σε χαίρομαι! Να είσαι πάντα αυτός ο άντρας που θαύμαζα από τότε που ήμουν παιδούλα. Και πως να αλλάξεις δηλαδή αφού τόσα χρόνια ο ίδιος και απαράλλαχτος μπαμπάς είσαι. Και αν αλλάζεις είναι προς το καλό… και αν αλλάζει η αγάπη σου γίνεται μεγαλύτερη.. και αν μεγαλώνεις σε ηλικία γίνεσαι απλώς πιο έμπειρος.

Δεν είναι που είσαι ο δικός μου μπαμπάς, είναι που είσαι ο μπαμπάς που όλα τα κορίτσια θα ήθελαν να έχουν. Είναι που κανένας άλλος άντρας επί της γης και του ουρανού δεν μπορεί να πάρει τον θρόνο που έχεις εσύ στην καρδιά μου. Γιατί με αγαπάς για αυτό που πραγματικά είμαι.. γιατί εσύ  με ξέρεις πιο πολύ από τον καθένα. Γιατί εσύ με δημιούργησες. Γιατί σε αγαπάω για αυτό που πραγματικά είσαι… γιατί εγώ σε ξέρω πιο πολύ από τον καθένα. Γιατί εσύ με δημιούργησες. Είμαι τόσο τυχερή που έζησα μαζί σου, που έμαθα μαζί σου και που έχω πάντα την ευκαιρία να μου χαρίζεις απλόχερα την αγάπη σου. Η αγάπη σου για μένα αξίζει όσο όλα τα διαμάντια και τα χρυσάφια της Γης.

Σ΄αγαπάω.

electra asteri copy

(3500)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr