Ο φίλος είναι ο αδερφός που επιλέγεις

filia

Η φιλία είναι το απάνεμο λιμάνι στις φουρτούνες. Έτσι δεν λένε; Βέβαια κάποιες φορές μπορεί να είναι το εμπόδιο στον δρόμο που τρέχεις. Ανάλογα με το τι επιλογή θα κάνεις, χτίζεται λιθαράκι λιθαράκι η ζωή σου εν αγνοία σου. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν ξέρεις ποιος άνθρωπος είναι καλός και ποιος όχι, αλλά πως δεν ξέρεις ποιος θα σε πονέσει περισσότερο και ποιος όχι.

Ποιος πληγώνει παραπάνω; Ο φίλος που εμπιστεύτηκες ή η ίδια σου η επιλογή;

Δύσκολες οι ώρες όταν σε πληγώνει φίλος, γιατί στην ουσία δεν σε πληγώνει κάποιος άλλος παρά ο ίδιος σου ο εαυτός. Η επιλογή σου, η εμπιστοσύνη σου και η ανοιχτή καρδιά σου. Η προδοσία είναι τριπλή και πονάει εις την απειροστή. Όχι μόνο γιατί σε ξεπούλησε σαν φτηνό εμπόρευμα αλλά γιατί αυτό ήταν μια ξεκάθαρη δική σου επιλογή.

Πονάς γιατί δεν είδες νωρίτερα την σαπίλα, γιατί δεν γεύτηκες νωρίτερα το ξινό και γιατί δεν κατάλαβες εγκαίρως πως η κατάσταση δεν ήταν δίκαιη. Τον άνθρωπο τον ξεχνάς. Την προδοσία κρατάς.

Και ίσως εν τέλει αυτή η διαδικασία -αν την κάνεις σωστά- να είναι το πιο γερό ξεκαθάρισμα της ζωής σου. Ίσως αυτή η στιγμή να σε κάνει να ελπίζεις σε έναν πιο “καθαρό” κόσμο, γιατί πρώτος από όλους θα έχεις καθαρθεί εσύ ο ίδιος. 

(2423)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr