Πολύ καλό εστιατόριο στη Lille της Γαλλίας | Flam’s

flams (3)

Flam’s 

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έφαγα στη Λίλ ήταν το flams. Εκεί φάγαμε το τοπικό έδεσμά τους. Δεν είναι άλλο από μια τύπου πίτσα που είναι ωραία. Λεπτό ζυμάρι, μπείκον (αυτό που εκείνοι ονομάζουν lardon) κρέμα γάλακτος και  κρεμμύδι αν δεν με απατούν οι γεύσεις μου. Μου άρεσε αρκετά καθώς είμαι λάτρης των “πιτσοειδών” πραγμάτων. Θα έλεγα πως είχε αρκετό κρεμμύδι  για τα γούστα μου αλλά ήταν πολύ γευστικό και ενδιαφέρον. Είμαι σίγουρη πως αν επισκεφθείς την πόλη της Λιλ θα περάσεις μια βόλτα. Αν δεν το κάνεις εσύ χάνεις!

flams (2)

Βρες το FLAM’S: 8 Rue Pas, 59800 Lille, Γαλλία +33 3 20 54 18 38
 flams

  (925)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr