Η νέα καλοκαιρινή συλλογή Flirtation της CND

Flirtation cnd greece1 copy

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της CND είναι εδώ για να γλυκάνει το καλοκαίρι σου. Παστέλ και ρομαντικές αποχρώσεις θα γεμίσουν το μπουντουάρ σου και θα αναδείξουν τα πάνω και τα κάτω άκρα σου. Χρώματα γεμάτα φλερτ έρχονται να σε “αναστατώσουν”, στην πιο ερωτική εποχή του χρόνου.

Η νέα σειρά  Flirtation της CND διαθέτει 6 χρώματα Shellac Brand 14+Day Nail Color και 8 χρώματα Vinylux Weekly Polish. Όλα τα βερνίκια νυχιών είναι “7 free”, δηλαδή χωρίς toluene, camphor, formaldehyde, phthalates (DBP), formaldehyde resin, xylene methyl ethyl ketone (MEK).

Εδώ στο BeautyStars.gr περιεργαζόμαστε τις δύο πιο όμορφες αποχρώσεις της συλλογής και σύντομα θα τις δείτε και σε πλήρες review. Για το Weekly Top Coat φυσικά δεν μπορώ να μην πω τα καλύτερα αφού το λατρεύω και το γνωρίζεις ήδη από τα προηγούμενα CND review. Το Weekly Top Coat κάνει το μανικιούρ να διαρκεί 7 μέρες και το χαμόγελό μου για πολύ περισσότερο!

Μπορεί η CND βέβαια να είναι αμερικάνικη εταιρία αλλά σε εμάς φτάνει μέσω της αποκλειστικού αντιπροσώπου e-CREATIVEGROUP.gr.

Flirtation cnd greece

(1500)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr