Εφαρμογή βερνικιού Flora & Fauna Collection | CND (Salmon Run)

flora and fauna beautystarsgr3 qq

Πριν λίγες μέρες σε είχα ενημερώσει για την νέα μου ανακάλυψη στα νύχια, που ονομάζεται FLORA & FAUNA της Creative Group. Η νέα σειρά βερνικιών νυχιού είναι έτοιμη να υποδεχθεί την πιο χρωματιστή άνοιξη. Τα νύχια σου θα καλοδεχθούν τις νέες χρωματικές επιλογές και είμαι σίγουρη πως δεν θα μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στις τόσο ωραίες αποχρώσεις της φύσης. 

flora and fauna beautystarsgr6

Όπως σου είπα και σε προηγούμενο ποστ (εδώ), η σειρά Flora & Fauna δημιούργησε δύο σειρές βερνικιών. Μια για όσες προτιμούν το ημιμόνιμο και μια για όσες προτιμούν τις κλασσικές επιλογές των 7 ημερών. Για την διάρκεια του συγκεκριμένου προϊόντος δεν μπορώ ακόμη να σου μιλήσω καθώς τα έβαψα μόλις σήμερα, όσον αφορά όμως το πόσο καλά απλώνεται στο νύχι αλλά και το πόσο καλό είναι το top coat είμαι ενθουσιασμένη. Καταρχήν έχω να πω πως το top coat είναι σε μορφή gel και αφήνει αυτή την λεία αίσθηση που αφήνει και το gel στο τελείωμα.

flora and fauna beautystarsgr5

Σύντομα θα έχεις και άλλα Flora & Fauna νέα από το #beautystarsgr μείνε συντονισμένη…

Μπορείς να βρεις εδώ το επίσημο site της εταιρίας. 
(1732)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr