Ο «Φόνος 5 αστέρων» της Έλενα Ακρίτα | Κριτική Βιβλίου

fonos 5 asterwn

Η Έλενα Ακρίτα είναι ξεχωριστή χρόνια τώρα. Ό,τι κάνει διαχέεται από τελειότητα. Η γυναίκα αυτή έχει έναν εξαιρετικό τρόπο να σου τραβάει το ενδιαφέρον ακόμη και όταν πρόκειται για καθημερινή σειρά (πχ: Τα μυστικά της Εδέμ που είχαν εξαιρετική πλοκή). Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα βιβλίο.

Αυτό το βιβλίο ήταν δώρο αγαπημένου μου προσώπου.  Με ευκολία μπορώ να πω πως μου έκανε δώρο ένα από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα φέτος. Ο φόνος 5 αστέρων έχει αγωνία και αμεσότητα στην γραφή. Η Έλενα Ακρίτα καταφέρνει να κατακτήσει τον αναγνώστη με ευκολία. Αν και είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

Φόνος, συναισθήματα απώλειας, χιούμορ, ερωτικά παιχνίδια και αγωνία μπλέκονται τέλεια με την εξαιρετική ύφανση της συγγραφέως. Πρόσωπα και καταστάσεις περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν μετά τον πρώτο φόνο, ακολουθεί και ένας δεύτερος. Και δεν είναι μόνο αυτό… Η Έλενα Ακρίτα ξέρει τόσο καλά να κρατάει το ενδιαφέρον σου αμείωτο, που σου υποσχόμαστε πως μπορείς να το διαβάσεις μέσα σε μια ημέρα -αν και είναι μεγάλο-!

Υπόθεση

Το βιβλίο όπως καταλαβαίνεις και από τον τίτλο πραγματεύεται τον φόνο (;) ενός πάμπλουτου Έλληνα ιδιοκτήτη υπερπολιτελών boutique ξενοδοχείων. Ο Γιάννος Ασλάνογλου, ο οποίος είχε χτίσει αυτή την αυτοκρατορία βρέθηκε νεκρός. Η κόρη του και η κολλητή της φίλη Σόνια Ασλάνογλου και Ελσινόρη Χατζή) προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει γίνει και τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο όταν μυστικά αρχίζουν να βγαίνουν στο φως. Ένας δεύτερος φόνος δεν αργεί να γίνει. Τα πράγματα χειροτερεύουν και οι υποψίες πλέον πέφτουν σε όλους. Από ποιον έγιναν πράγματι οι δολοφονίες των δύο αντρών; Ήταν ένας ή δύο οι δολοφόνοι;

Όταν διαβάζεις ένα καινούριο βιβλίο νιώθεις ότι μπαίνεις σε έναν καινούριο κόσμο. Άλλο από αυτό που ζεις. Φτιαγμένο με τα υλικά του μυαλού του συγγραφέα.  Και τα υλικά της Έλενα Ακρίτα είναι εξαιρετικά! Δεν έχουμε σκοπό να σου «προδώσουμε» την κατάληξη, όμως σίγουρα είναι ένα βιβλίο που αν το πετύχεις σου προτείνουμε να διαβάσεις.

Το βιβλίο έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και κυκλοφορεί σε βιβλιοπωλεία και online καταστήματα.

(1981)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr