Τι πρέπει να δοκιμάσεις στη Νέα Υόρκη

new-york-hot-dog-mhlb2016

Το φαγητό όταν είσαι τουρίστας είναι κάτι που θέλει ψάξιμο. Όχι μόνο γιατί πρέπει να έχεις υπόψιν που θα φας -έτσι ώστε να πετύχεις καλό μαγαζί- αλλά και τι θα φας -έτσι ώστε να δοκιμάσεις όλες τις τοπικές λιχουδιές-. Σήμερα θα μιλήσουμε για τα διάφορα νόστιμα διαλείμματα που μπορείς να κάνεις κατά το ταξίδι σου στη Νέα Υόρκη.

Όλες αυτά τα εδέσματα που έχουμε δει να καταβροχθίζουν η Κάρι Μπράτσω από το Sex & the city και η παρέα της μπορούν να γίνουν δικά σου… και πίστεψέ με αυτό δεν είναι και εύκολο να το πιστέψεις!

1. Brunch
2. Μπέιγκελ
3. Χοτ ντογκ
4. Ντόνατ και κρόνατ
5. Τσιζ κέικ
6. Χάμπουργκερ
7. Πίτσα
8. Cosmopolitan (αν είσαι πολύ φαν της σειράς Σεξ εντ δε σίτυ! :) )

Βέβαια καθένα από αυτά πρέπει να προσέχεις σε ποιο μαγαζί θα τα καταναλώσεις, έτσι ώστε να πετύχεις τέλεια ποιότητα και να απολαύσεις κάθε σου γεύμα.

(697)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr