Δέσε το φουλάρι σου με πάνω από 10 τρόπους

beautystars.gr2
Τα φουλάρια είναι πάντα στη μόδα. Καλοκαίρι και χειμώνα τα φουλάρια είναι αγαπημένη επιλογή της γυναίκας. Δες στο παρακάτω φωτορεπορτάζ πάνω από 10 τρόπους για να δένεις το φουλάρι σου.
beautystars.gr

beautystars.gr1

beautystars.gr3

beautystars.gr4

beautystars.gr5

beautystars.gr6

beautystars.gr7

beautystars.gr8

beautystars.gr9

beautystars.gr10

beautystars.gr11

beautystars.gr12

beautystars.gr13

beautystars.gr14

beautystars.gr15

beautystars.gr55 (3653)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν όλα στο beautystars.gr και την Ηλέκτρα Αστέρη. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

968889_445572008884369_507544802_n copy

About Queen Electra

Η Ηλέκτρα είναι δημιουργός του beautystars.gr, και είναι travel, beauty & fashion editor στο παρόν blog . Αρθογραφεί και σε άλλα blog, όπως το daydreamer.gr και το travelgirl.gr! Εκτός από το blogging έχει και μια άλλη αγάπη. Τη συγγραφή! Έχει ιδιαίτερη αγάπη στα ζώα ,τα λουλούδια τη φύση , τους ευγενικούς ανθρώπους, τους αγγέλους και τις μακαρονάδες. Της αρέσει να χαμογελάει,να αγαπάει και να αγαπιέται και το πιο τρελό από όλα, είναι πως στον δικό της κόσμο είναι μια Queen. Για αυτό άλλωστε λατρεύει τα βασιλικά φορέματα , τα κάστρα και τους ιππότες. Stay Beautiful inside and Out!

2 comments

  1. Πολυ ωραιες ιδεες! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr