Ξενοδοχείο Foxotel | Lille , Γαλλία

foxotel lille france

To ξενοδοχείο που μείναμε στην γαλλική πόλη Lille είναι το Foxotel. Χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο το “συμπάθησα”. Θέλεις το όνομα, θέλεις η αλεπού που προβάλει στο brand, θέλεις το ζεστό χαμόγελο του ιδιοκτήτη ή και όλα αυτά; Δεν ξέρω, πάντως το ξενοδοχείο αυτό με κάλυψε αν και ήταν ένα απλό μέτριο ξενοδοχείο.

foxotel lille france1

Άνετα δωμάτια και πολύ ήσυχη διαμονή. Στην διανυκτέρευση δεν συμπεριλαμβανόταν πρωινό κάτι που γίνεται στα περισσότερα -αν όχι σε όλα- τα ξενοδοχεία της Γαλλίας και του εξωτερικού. Πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις επισκέψεων στην είσοδο του ξενοδοχείου. Δυστυχώς δεν υπάρχει ασανσέρ και θα πρέπει να μεταφέρεις στον όροφό σου τις βαλίτσες! Χμμμ!

foxotel lille france2

Διεύθυνση ZAC de l’Epinette, 5 Rue de l’Hôtellerie, 59113 Seclin
Τηλέφωνο:03 20 96 87 00
(773)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr