Οι φιλίες που αντέχουν

12219366_890084407766458_1909996450859349815_n

Στις φιλίες όλα είναι παράξενα και παράλληλα τόσο απλά. Μπορείς να σφίξεις το χέρι του φίλου σου για να του δείξεις πως “είσαι εδώ” ή μπορείς να τον αφήσεις να αιωρείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας έτσι απλά γιατί “σε βολεύει” η φθορά του. Τα έχουμε δει όλοι, τα έχουμε ζήσει οι περισσότεροι και κάποιοι μάλιστα τα έχουν κάνει κιόλας.

Οι αξιολύπητες περιπτώσεις είναι άπειρες. Τις βλέπεις καθημερινά γύρω σου.Είναι εκείνεις που η φθορά του φίλου ανεβάζει αυτομάτως το επίπεδο ζωής του άλλου ατόμου. Παραδέξου το, ή το έχεις κάνει ή έχεις πέσει θύμα αυτής της κατάστασης έστω μια φορά. Δεν γίνεται να είσαι τόσο τυχερός και όλοι σου οι φίλοι να ήταν σωστοί. Αλλά και στην περίπτωση που εκείνοι ήταν σωστοί μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς μήπως εσύ ο ίδιος έχεις κάνει ποτέ κακό σε κάποιον…

Σε κάθε περίπτωση η φιλία είναι “τζιζ” κάποιες φορές, αυτοί που έχουν καεί το ξέρουν καλά. Από τη μια είναι εύκολο πράγμα αλλά από την άλλη πρέπει να βρεις το σωστό άτομο, την σωστή στιγμή και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Όπως κάθε σχέση βέβαια έτσι και αυτή έχει τις δυσκολίες της. Παρόλα αυτά ειδικά εν έτη 2015 που η ηθική και οι αξίες έχουν πάει περίπατο οι φιλίες που κράτησαν και αξίζουν, μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Με τη βία να μετρήσεις 2 ή 3 δάχτυλα.. αν μετράς παραπάνω μάλλον είσαι πολύ τυχερός.

Πιστεύω πως οι φιλίες που αντέχουν τελικά είναι εκείνες που φτιάχτηκαν κοντά στο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού και ενώθηκαν με το πράσινο της φύσης. Μόνο εκείνες ευδοκιμούν. Μόνο εκείνες μένουν στην ψυχή.

P. Copyright Electra Asteri (Thessaloniki, Makedonia Greece)

(2031)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. mynonboringworld says:

    Έτσι όπως τα λες είναι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr