Γυναικεία αξεσουάρ: Η λατρεία που έγινε εμμονή | fuzzy.gr

fuzzy.gr

Τα γυναικεία αξεσουάρ είναι ίσως από τις πιο σημαντικές “λεπτομέρειες” σε ένα ντύσιμο. Προσδίδουν στυλ και άποψη με τόσο εύκολο τρόπο. Γενικώς τα αξεσουάρ για μένα είναι σωτήρια καθώς μπορούν να μετατρέψουν το απλό μου μαύρο φόρεμα σε υπερπαραγωγή αλλά και ένα από ντύσιμο με tshirt και τζιν να γίνει γκλαμουράτο. Και στο σημείο αυτό θέλω να πω πως όσο και αν προσπαθείς να “μιμηθείς”το στυλ κάποιου άλλου απλά χάνεσαι στην μετάφραση. Το μυστικό είναι ένα… διάλεξε τα αξεσουάρ που σε εκφράζουν “δέσ’τα” με τα ρούχα που επιλέγεις και δες μέσα από το προσωπικό σου στυλ να ανθίζει ο χαρακτήρας σου και οι ενδόμυχες σου σκέψεις. Βλέπεις κοπέλες που προσπαθούν να αντιγράψουν κάτι άλλο ενώ ο δικός τους χαρακτήρας είναι ακόμη πιο πλούσιος από αυτόν που αντιγράφουν. Η λύση για τέλειο στυλ είναι μια. Η σωστή επιλογή αξεσουάρ.

Εγώ σήμερα επισκέφτηκα το fuzzy.gr και είδα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Βλέπεις τα ρολόγια είναι ένας μικρός έρωτας που δεν μπορώ εύκολα να βγάλω από το μυαλό μου. Βέβαια ψάχνοντας στο συγκεκριμένο ηλ. καστάστημα βρήκα τόσο μεγάλη ποικιλία , ποιότητα και καλές τιμές που νομίζω πως θα κάνω το βήμα της αγοράς αλλά όπως καταλαβαίνεις ήθελα πρώτα να ρωτήσω τη γνώμη σου. Εσύ έχεις ψωνίσει ποτέ από το συγκεκριμένο site; Εμένα μου φαίνεται αρκετά στυλάτο και νομίζω πως θα το τιμήσω.

fuzzy.gr11

Πάντως και μόνο που έχει για σήμα του την κορώνα καταλαβαίνεις… με ελκύει σαν μαγνήτης. #agapimono

Επισκέψου το fuzzy.gr απευθείας στο site ή και στο facebook page εδώ.

Οι φωτογραφίες είναι από το site fuzzy.gr

(1780)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr