Η καλοκαιρινή σειρά GARDEN MUSE για υπέροχα νύχια | CND VINYLUX

CND GARDEN MUSE 1

Έχω πρόσφατα χρησιμοποιήσει την ανοιξιάτικη σειρά της CND VINYLUX και μάλιστα κάναμε και διαγωνισμό με αυτά. Σήμερα θέλω να σας παρουσιάσω το Garden Muse το οποίο είναι το καλοκαιρινό kit ομορφιάς των άνω και κάτω άκρων σας. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω προλάβει ακόμη να τα δοκιμάσω και να τα χρησιμοποιήσω αλλά όσον αφορά την ποιότητα είμαι σχεδόν βέβαιη πως θα είναι όσο καλή ήταν και η σειρά Flora & Fauna. Σύντομα θα έχετε από εμένα και review των συγκεκριμένων προϊόντων αν και ξέρετε πως η γνώμη μου για την VINYLUX είναι πολύ καλή. 

Αναφορικά όμως έχω να σας πω κάποια πράγματα για την GARDEN MUSE collection που κρατώ αυτή τη στιγμή στα χέρια μου. Οι νέες αποχρώσεις είναι έντονα παιχνιδιάρικες και πολύ καλοκαιρινές πράγμα που ανεβάζει τη διάθεσή μας στα ύψη. Περίμενα τέτοια χρώματα από τη VINYLUX αλλά νομίζω πως οι αποχρώσεις που επέλεξαν ήταν ακόμη καλύτερες από τις προσδοκίες μου. Να τονίσω πως η διάρκεια του Weekly Top Coat είναι μοναδική και το έχω ήδη αγαπήσει. Οι αποχρώσεις που είχα εγώ ήταν η reflection pool 192 και crushed rose 188.

Έτσι για να ξέρεις: Τα CND VINYLUX πολυμερίζονται χωρίς ειδική λάμπα και υπόσχονται αποτέλεσμα άψογο για περισσότερες από 7 ημέρες. Το επιβεβαιώνω!

Σήμερα προβλέπεται να κάνω νέα δοκιμή την οποία θα σας ανεβάσω με φωτογραφία για να μου πείτε τη γνώμη σας. Μέχρι τότε απολαύστε το καλοκαίρι που έχει μπει για τα καλά με περιποιημένα άκρα και κυρίως με χαμόγελο που κάνει ακόμη και την πιο άσχημη ατέλεια να φαντάζει σούπερ!

CND GARDEN MUSE 11

Δες κι άλλα σχετικά άρθρα εδώ:
Ανοιξιάτικη collection για τα υπέροχα νύχια μας | Flora & Fauna
Η Creative Group έφερε την Ανοιξιάτικη μόδα… στα άκρα!

(1135)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr