Η γέφυρα της Ελευθερίας στην Βουδαπέστη

budapest 2016 beautystarsgr (17)

Η γέφυρα της Ελευθερίας  άνοιξε το 1896 και ξανακατασκευάστηκε το 1989 σε ρυθμό Αρ Νουβώ. Είναι ένα μέρος που σίγουρα πρέπει να βρεθείτε και να περπατήσετε αφού οι γέφυρες της πόλης είναι από τα πιο όμορφα αξιοθέατα.

budapest 2016 beautystarsgr (21)

Η συγκεκριμένη είναι κατά τη γνώμη μου η δεύτερη ομορφότερη γέφυρα της πόλης -μετά την αλυσιδωτή-. Εμείς πάντως την απολαύσαμε δεόντως και βρήκαμε και λίγο χρόνο για να βγάλουμε παγωμένες φωτογραφίες εκεί. Ελπίζω όταν πας εσύ να μην έχει τόσο κρύο.

budapest 2016 beautystarsgr (18)

Εσύ έχεις πάει ποτέ στην Βουδαπέστη; Πως σου φάνηκε;

budapest 2016 beautystarsgr (17) (1219)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr