Γυμνάσου με στυλ!

 

Επειδή είσαι αθλητικός τύπος δεν σημαίνει πως είσαι και ατημέλητος.  Αυτά τα σκέφτομαι περισσότερο τώρα που πηγαίνω συνεχώς και γυνάζομαι στο γυμναστήριο Curves.  Ειδικά λοιπόν αν πηγαίνεις σε γυμναστήριο και καθημερινά συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο το αθλητικό σου στυλ πρέπει να είναι ακόμη πιο προσεγμένο.

Εκτός από προσεγμένες φόρμες επέλεξε και ιδιαίτερα αθλητικά παπούτσια τα οποία θα ολοκληρώνουν το εντυπωσιακό σου outfit. Ποιος είπε άλλωστε πως το αθλητικό στυλάκι δεν είναι σέξι και προσεγμένο; Μπορείς να κάνεις ένα πολύ ιδιαίτερο outfit με αθλητικά παπούτσια και θα σου το αποδείξω. Πάρε ιδέες για αθλητικά παπούτσια και φρόντισε να ταιριάξεις τις φόρμες σου σωστά και χρωματικά αλλά και στυλιστικά!

beautystars.gr beautystars.gr1 beautystars.gr2 beautystars.gr3 beautystars.gr4 beautystars.gr5 beautystars.gr6

(2303)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr