Διαγωνισμός: 4 νικητές / 4 βραχιόλια από το HandMade Temptations (ΕΚΛΕΙΣΕ)

giveaway copy

Νέος διαγωνισμός για τους λάτρεις του κοσμήματος. Σε συνεργασία με το HANDMADE TEMPTATIONS και με υπέροχη ενέργεια, σας χαρίζουμε 4 υπέροχα βραχιόλια. Οι όροι του διαγωνισμού είναι απλοί και θα τους βρεις αμέσως μετά. Για την ώρα όμως μπορείς να κάνεις μια βόλτα από την σελίδα HandMade Temptations για να δεις και εσύ με τα μάτια σου τις υπέροχες δημιουργίες της.

Handmade Temptations

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!

Όπως θα κατάλαβες τα βραχιόλια του διαγωνισμού είναι τα 4 και είναι αυτά που βλέπεις στις φωτογραφίες. Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και 4 νικήτριες κερδίζουν από ένα βραχιόλι.  Για να κερδίσεις πρέπει να κάνεις 4 απλά πράγματα. Like στην σελίδα μας , Like στην σελίδα HandMade Temptations,  Like, Share και comment στην φωτογραφία αναφέροντας τον αριθμό του βραχιολιού που θα επέλεγες & Wiiiiiiiiiin! Για να αυξήσεις τις συμμετοχές σου μπορείς να κάνεις και τα εξτρά βήματα. 

1. Like @BeautyStars.gr 
2. Like @HandMade Temptations
3. Share & Like στην φωτογραφία του διαγωνισμού εδώ (Κάθε share είναι και μια συμμετοχή. Αν θέλεις περισσότερες μπορείς να κάνεις 1 share/μέρα.)

4. Comment στην φωτογραφία εδώ αναφέροντας τον αριθμό του βραχιολιού που θα επέλεγες.

Για extra συμμετοχές:

1. Κάνε μας follow στο instagram εδώ.
2. Κάνε like στο DayDreamer.gr
3. Kάνε μας  follow στο twitter εδώ
4. Κάνε μας follow  στο pinterest εδώ
5. Κάνε μας follow στο youtube εδώ.
6. Γράψε μου comment σε αυτό εδώ το post και πες μου το κόσμημα που προτιμάς περισσότερο

jewel1 jewel2 jewel3 jewel4

Ο διαγωνισμός λήγει στις 5 Σεπτεμβρίου. Oι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα beautystars.gr στο facebook. O διαγωνισμός είναι Πανελλήνιος. Θα πρέπει η νικήτρια ή ο νικητής να απαντήσει στο μήνυμά μας εντός 48 ωρών αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Oι διοργανωτές του διαγωνισμού έχουν δικαίωμα να αλλάξουν τα στοιχεία αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τους ίδιους. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για Ελλάδα. Η αποστολή θα γίνει με το ταχυδρομείο και οι διοργανωτές του διαγωνισμού δεν φέρουν καμία ευθύνη για την απώλεια του δώρου.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Νικητές

(2794)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

5 comments

  1. ΒΑΣΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ says:

    to #4!!!! teleio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr