Κέρδισε μετοχές με μια δωρεάν εγγραφή! Πως; Πανεύκολα!

450431356_1387139345

Ένα νέο social network δημιουργήθηκε για να αλλάξει το μονοπωλειακό facebook. Το GloballShare το οποίο είναι ένα νεοσύστατο social network, έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση και φαντάσου πως ακόμη δεν έχει “ανοίξει” κανονικά. Θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως τι εννοώ με αυτό.

Το GloballShare σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις μετοχές από αυτό με έναν πολύ απλό τρόπο, απλά συστήνοντας στους φίλους σου το site. Όσους πιο πολλούς γράψεις τόσο πιο πολλές μετοχές θα πάρεις. Επιπλέον παίρνεις εξτρά μετοχές εφόσον μπαίνεις καθημερινά οι οποίες προσμετρούνται στο προφίλ σου.  Oυσιαστικά  μπορείτε επίσης να αποκτήσετε τις δικές σας μετοχές στην κοινότητα του GlobAllShare απλώς κατά την διάρκεια του σταδίου της προοργανογράφησης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να προσκαλείτε φίλους και γνωστούς στον ιστότοπο του GlobAllShare.

Έχε υπόψιν ότι μπορείς να έχεις επιπλέον μετοχές καθημερινά μέχρι την παγκόσμια έναρξη. Συνδέσου καθημερινά στο λογαριασμό σου και θα αποκτήσεις τις επιπλέον μετοχές. Μετά το πέρας της ημερομηνίας θα ανοίξει κανονικά το site και όσοι έχουν μετοχές θα αρχίσουν να λαμβάνουν τα χρήματά τους. Τέλειο ε; Εσύ κάθεσαι και το GloballShare δουλεύει για εσένα.

Κάνε εγγραφή τώρα σε αυτό το link εδώ, και για οποιαδήποτε απορία μην διαστάσεις να με ρωτήσεις! Θα χαρώ να σου απαντήσω και να γίνουμε φίλοι και εκεί!

Σε ευχαριστώ για την προσοχή σου.

  (1260)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. Globallshare Greece says:

    Κανε και εσυ έγγραφη σημερα και κέρδισε μια μετοχή καθε μερα ως τις 31/5. Δεν εχεις να χάσεις τίποτα, μη χάνεις άλλη μερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr