Όταν συναντάς ένα γάντι και το πρώτο πράγμα που θέλεις να του πεις είναι: I GLOV YOU

glov greece beautystarsgr copy

Και ήρθε η στιγμή που το beautystars.gr γνώρισε τον πιο εύκολο τρόπο αφαίρεσης μακιγιάζ. Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να “πετάξει” όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί και να τα αντικαταστήσει με νερό και ένα γάντι;

Η μικροτεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία του γαντιού το κάνει ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε γυναίκα που σέβεται το δέρμα της και τον εαυτό της. Στην ουσία η Glov σου υπόσχεται να ξεχάσεις τα πολυέξοδα μπουκαλάκια και τον κόπο του ξεβαψίματος αντικαθιστώντας ότι χρησιμοποιούσες έως τώρα με φυσικό νεράκι και φυσικά το γάντι Glov. Εδώ στο beautystars.gr έχουμε ιντριγκαριστεί και θέλουμε πολύ να ανακαλύψουμε αν όντως λειτουργεί και πίστεψέ με δεν θα χάσουμε χρόνο. Θα το χρησιμοποιήσουμε όλο το υπόλοιπο διάστημα και σύντομα θα σας έχουμε glov-νέα!

Το Glov σου πετάει το γάντι και σου λέει DO YOU GLOV ME? Εσύ δέχεσαι την πρό(σ)κληση; Σύντομα όλα στο BeautyStars.gr

glov greece beautystarsgr (2)

(962)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr